GOVERNACIÓ - 27/01/2016

La Policia Local d’Arbúcies intercepta un conductor professional amb el permís de conduir retirat

Durant la present setmana, la Policia Local d’Arbúcies va tenir coneixement que una persona, conductor d’una furgoneta, estava en actitud sospitosa per les immediacions del col•legi públic de la població veïna de Breda.

Degut a una alarma social infundada que s’havia implementat a la nostra població envers persones amb actitud sospitoses en les immediacions dels col•legis, i en prevenció a possibles delictes, es va posar en funcionament un dispositiu especial per tal de localitzar la furgoneta de la qual només disposàvem de la matrícula així com poder identificar al conductor de la mateixa.

Durant tota la setmana, la policia local d’Arbúcies va reforçar els serveis a les immediacions dels centres educatius en prevenció de possibles delictes.

Mitjançant el sistema de videovigilància del municipi es va poder comprovar que aquest vehicle va ser captat per les càmeres accedint al municipi així com els horaris que habitualment entrava i sortia de la nostra població.

Tanmateix, la recent estrenada figura d’Agent Cívic, va col•laborar en l’aportació d’informació per facilitar la tasca policial.

Amb tota aquesta informació, els agents de la Policia Local van muntar el divendres 22 un control específic per interceptar aquest vehicle. En aquest control es va poder interceptar el vehicle i identificar al conductor, J.P.M., veí de Girona amb diferents antecedents policials.
Amb la identificació del conductor, es va poder eliminar la infundada alarma social al municipi i al mateix temps es va poder constatar que el conductor, malgrat ésser xofer professional, tenia el permís de conduir retirat per resolució judicial.

Amb tota aquesta informació, la Policia Local d’Arbúcies va imputar al conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit i tanmateix es van poder complimentar diferents requeriments judicials procedents de diversos jutjats de la demarcació envers aquest individu.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana31123456
Fletxa setmana78910111213
Fletxa setmana14151617181920
Fletxa setmana21222324252627
Fletxa setmana28293031123
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador