PARTICIPACIÓ I COMUNICACIÓ - 16/04/2008

El veïnat respon a la crida de la Taula de Barri del Castell

Una cinquantena de veïnes i veïns van assistir ahir a la nit a la inauguració de la Taula de Barri del Castell en una sessió informativa que va servir per presentar aquest espai participatiu ciutadà, així com el seu funcionament i les seves atribucions. El regidor de Participació i Comunicació, Jordi Auladell, va demanar a les persones assistents que es facin “seva” la taula i va encoratjar-los a implicar-se en la construcció d’un projecte comú que acosti l’ajuntament i la gent d’Arbúcies.

La sessió va ser estrictament informativa, i en els darrers minuts es van respondre les preguntes i els dubtes d’algunes persones al voltant del funcionament de la taula i també sobre algunes qüestions relatives al barri. Des de l’ajuntament s’ha emplaçat al veïnat a assistir a la sessió de detecció de problemes i proposta de solucions de la Taula de Barri del Castell, que es farà al juliol.

El projecte de les Taules de Barri, que té el suport i l’assessorament de la consultoria sociopolítica Neopolis, es va iniciar fa dos anys i durant aquest mandat es desplegarà l’estructura de quatre taules territorials que abastaran el conjunt del municipi. A les Taules de Barri del Camp de l’Oliver i del Castell s’hi sumaran la taula del centre de la vila, i la de Magnes. La propera sessió participativa serà la de retorn de resultats i detecció de nous problemes al Camp de l’Oliver. Aquesta sessió es farà el dimarts 13 de maig a l’Hotel d’Entitats.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana293012345
Fletxa setmana6789101112
Fletxa setmana13141516171819
Fletxa setmana20212223242526
Fletxa setmana272829303112
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador