2n Procés Participatiu del carrer Francesc Camprodon

El procés participatiu per a la reforma del carrer Francesc Camprodon s’engega de nou amb l’objectiu de definir els criteris bàsics que han de determinar-ne la remodelació entre tots els arbuciencs i les arbucienques. Per tal de facilitar al màxim la participació de la gent d’Arbúcies, s’han previst quatre reunions en què cada col·lectiu (veïnat del carrer Francesc Camprodon, comerciants i restauradors, gent d’Arbúcies i representants de les entitats municipals) podrà expressar les seves opinions.

Les reunions es fan a la sala d’actes de la Llar de jubilats a partir de les 9 del vespre i el programa és el següent:
- Dilluns 8 de febrer (reunió reservada al veïnat del carrer Francesc Camprodon)

- Dilluns 15 de febrer (reunió reservada als comerciants i als restauradors del carrer Francesc Camprodon)

- Dilluns 1 de març (reunió reservada a la gent d’Arbúcies en general que no visqui al carrer Francesc Camprodon i als representants de les entitats municipals)

- Dilluns 22 de març (reunió oberta a tots els arbuciencs i les arbucienques)

Un grup promotor format per tots els grups polítics de l’ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Veïnes i Veïns del carrer Camprodon, l’Associació de Comerciants Vall d’Arbúcies (ACVA) i el Gremi de Restauradors i Hotelers d’Arbúcies (GRHA) està coordinant tot el procés per garantir-ne la màxima transparència i fiabilitat tant del debat com de la presa de decisions.

Aquest serà el segon procés participatiu del carrer Francesc Camprodon. El primer es va enllestir ara fa un any, però en un ple municipal de fa uns mesos tots els grups municipals van aprovar una moció presentada per l’Associació de Veïnes i Veïns del carrer Francesc Camprodon en què es demanava aturar el primer procés així com el projecte de reforma del carrer, i començar un nou procés sense cap límit ni restricció prèvia a la participació.

Cercador