NOVES TECNOLOGIES - 02/05/2007

Benvinguts al nou portal d'Arbúcies

Benvinguts al nou portal d'Arbúcies, que serà l’aparador del nostre poble a la xarxa en els propers anys.

Com podeu comprovar, respecte l'anterior s’ha mantingut el nom del domini (www.arbucies.cat) però les similituds acaben aquí ja que el nou portal és més modern, funcional i apte per a tothom. La nova pàgina s’ha construït seguint unes pautes molt estrictes d’accessibilitat, disseny i informació, i posa fi a la convivència dels dos dominis oficials sobre Arbúcies que hi havia fins ara.

Accessibilitat
El portal www.arbucies.cat és totalment accessible ja que compleix les pautes establertes pel World Wide Web Consortium. Per exemple, està adaptat a les persones amb discapacitats físiques i sensorials, incloent a les persones cegues. També està preparat perquè es pugui utilitzar amb programari lliure.

Els continguts s’han dividit en tres grans blocs: Viu Arbúcies, amb informació útil per a la ciutadania; Turisme, destinat a promocionar Arbúcies a l’exterior, i Ajuntament, una secció sobre el consistori, que es renovarà properament. De forma provisional, s’ha redireccionat la informació sobre l’ajuntament a www.ajarbucies.cat

En portada
El disseny del portal és atractiu i funcional, sense estridències, amb textos curts i imatges espectaculars d'Arbúcies i el Montseny. S’ha optat per un fons blanc i el text negre, un contrast que facilita la lectura, a més d’escollir tres colors (blau, verd i taronja) complementaris, propis d'Arbúcies i que es poden trobar en el paisatge del Montseny.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana1234567
Fletxa setmana891011121314
Fletxa setmana15161718192021
Fletxa setmana22232425262728
Fletxa setmana293012345
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador