PROMOCIÓ ECONÒMICA - 28/09/2010

L’ajuntament ofereix formació innovadora i gratuïta a les empreses i als treballadors

El primer curs porta per títol Pàgina web corporativa i es farà aquest dissabte 2 d’octubre a l’Hotel d’Entitats

Com pot una empresa tenir la millor pàgina web possible? I aconseguir reserves en línia en el sector turístic de forma ràpida i segura? Són útils les xarxes socials per al meu negoci? Quines eines informàtiques poden servir per millorar el rendiment de les petites empreses i els autònoms? Quins exemples d’èxit professional hi ha gràcies a la utilització de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)? Totes aquestes preguntes i moltes més tenen resposta en les jornades de formació empresarial que es faran durant aquest darrer trimestre de l’any a Arbúcies.

Darrere de Píndoles de formació empresarial hi ha cinc jornades de formació empresarial per fomentar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació entre les empreses i millorar la formació dels treballadors i les treballadores d’Arbúcies i de la Selva. El primer curs porta per títol Pàgina web corporativa i es farà aquest dissabte 2 d’octubre a l’Hotel d’Entitats.

Assistir-hi és fàcil. Totes les sessions són gratuïtes i només cal apuntar-se a l’Oficina de Promoció Econòmica que hi ha a l’Hotel d’Entitats (carrer Estenedor, 44) abans de dissabte o bé fer-ho per Internet a http://www.arbucies.cat/teletreball

L’Ajuntament d’Arbúcies organitza aquestes jornades amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.

Fitxa d'inscripció (pdf, 43 Kb)

Díptic de difusió (pdf, 501 Kb)

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana1234567
Fletxa setmana891011121314
Fletxa setmana15161718192021
Fletxa setmana22232425262728
Fletxa setmana2930311234
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador