PROMOCIÓ ECONÒMICA - 28/09/2010

L’ajuntament ofereix formació innovadora i gratuïta a les empreses i als treballadors

El primer curs porta per títol Pàgina web corporativa i es farà aquest dissabte 2 d’octubre a l’Hotel d’Entitats

Com pot una empresa tenir la millor pàgina web possible? I aconseguir reserves en línia en el sector turístic de forma ràpida i segura? Són útils les xarxes socials per al meu negoci? Quines eines informàtiques poden servir per millorar el rendiment de les petites empreses i els autònoms? Quins exemples d’èxit professional hi ha gràcies a la utilització de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)? Totes aquestes preguntes i moltes més tenen resposta en les jornades de formació empresarial que es faran durant aquest darrer trimestre de l’any a Arbúcies.

Darrere de Píndoles de formació empresarial hi ha cinc jornades de formació empresarial per fomentar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació entre les empreses i millorar la formació dels treballadors i les treballadores d’Arbúcies i de la Selva. El primer curs porta per títol Pàgina web corporativa i es farà aquest dissabte 2 d’octubre a l’Hotel d’Entitats.

Assistir-hi és fàcil. Totes les sessions són gratuïtes i només cal apuntar-se a l’Oficina de Promoció Econòmica que hi ha a l’Hotel d’Entitats (carrer Estenedor, 44) abans de dissabte o bé fer-ho per Internet a http://www.arbucies.cat/teletreball

L’Ajuntament d’Arbúcies organitza aquestes jornades amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.

Fitxa d'inscripció (pdf, 43 Kb)

Díptic de difusió (pdf, 501 Kb)

Agenda

Cercador