Arbúcies al Món

Arbúcies al Món

El cicle de conferències Arbúcies al Món pretén donar veu a totes aquelles persones del nostre poble, joves i grans, que ocupen llocs punters en les seves professions i que ens poden explicar les seves experiències. Amb aquest objectiu l'entitat Arbúcies al Món formada per Salvador Xifré, Jaume Pastells, Jordi Pujadas i Manel Serras. Les expectatives són que el cicle de conferències s'allargui almenys un any. Cada mes, exceptuant l'agost, hi haurà una conferència.

Llistat de conferenciants:

- José María Mena, exfiscal en cap de Catalunya. 17 de juny de 2016
- Marc Solanas Tarré, enginyer i investigador en Cloud Computing i Big Data. 28 de juliol de 2016
- Daniel Balagué Guàrdia, professor a Case Western Reserve University de Cleveland. 13 de setembre de 2016
- Eduard Campillo Funollet, assistent de recerca a la Universitat de Sussex, Brighton, Regne Unit. 14 d'octubre de 2016
- Olívia Tort, biotecnòloga, doctor en medicina. Grup de recerca sobre malalties infeccioses a l'instut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer. 18 de novembre de 2016
- Mercè Pons, actriu. 23 de desembre de 2016
- Tere Recarens, artista contemporània. 20 de gener de 2017
- Elisenda Sanz i Albert Quintana. Investigant el cervell: dels Estats Units a Catalunya. Divendres 3 de març a les 19 h a Can Delfí.
- Neus Busquets. Com s'arregla un avió. Aribus, una visió diferent de l'aeronàutica. Divendres 7 d'abril a les 19 h a Can Delfí
- Josep Guiolà. Els secrets de la fotografia química. Divendres 26 de maig a les 19 h a Can Delfí.
- Carlos Planchart. Anàlisi del món del futbol. Perspectiva d'un arbucienc al Manchester City Divendres 9 de juny a les 19 h a Can Delfí.
- Jordi Tura. Com la física quàntica està canviant les nostres vides Divendres 14 de juliol a les 19 h a Can Delfí.
- Marc Campillo. Què tenen en comú les dentadures i els avions?. Recorregut per la ciència dels materials. Divendres 22 de setembre a les 19 h a Can Delfí.
- Agnès Auledas. Joves aventurers, a l'estranger per plaer? Treballant internacionalment: entre París i Bristol. Divendres 20 d'octubre a les 19 h a Can Delfí.
- Xavier Planas. Què ens diuen els noms de lloc? Una visió geològica del paisatge a través dels topònims. Divendres 17 de novembre a les 19 h a Can Delfí.
- David Sala. De les cèl·lules mare fins a les fibres musculars. Fent recerca sobre el múscul esquelètic. Divendres 15 de desembre a les 19 h a Can Delfí.
- Carme Rossell. Conflictes humans amb fauna salvatge. Treballant per prevenir-los en diferents països. Divendres 23 de febrer a les 19 h a Can Delfí.

Cercador