#ClotildeActua sessions de música per a joves

#ClotildeActua 17 d'abril
En el marc d'aquesta campanya #JoActuo, i amb el suport de Joventut, s'ha posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l'estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s'han anat emetent en streaming, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, per tal que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major número de persones joves i també, amb l'objectiu de trencar l'aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.

La tercera sessió tindrà lloc aquest divendres 17 d'abril de 6 a 9 del vespre. El festival virtual #CloltildeActua, presentarà música en directe a Instagram amb Ju, David Busquets, Maria Jacobs, Glaucs, Xeic, Manel Navarro i del DJ Hektor Mass.

Aquest cop, les actuacions es faran en cadascun delscomptes d'Instagram dels artistes i grups convidats. El públic que segueixi les diverses actuacions podrà interactuar amb missatges a Instagram en cadascuna de les actuacions ja que serà un festival amb música en directe. L'objectiu d'aquesta sessió musical del #ClotildeActua és arribar a un segment ampli del públic juvenil amb diferents estils musicals des del pop més adolescent (Arc de Triomf) al pop melòdic de David Busquets o la música electrònica d'Hektor Mass.

Cercador