Consells pràctics per a joves durant el confinament

Guia sobre consells pràctics per a joves durant el confinament

Des del departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya posen a l’abast dels joves, un seguit de recursos mentre duri el confinament.

El primer d’ells és una guia que porta per títol Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament, adreçada als i les joves per contribuir a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove. La podreu trobar en aquest enllaç:
http://jovecat.gencat.cat/web/.content/_documents/arxiu/salut/Guia_Joves_Confinats.pdf


A aquest recurs s'hi suma el consultori psicològic en línia que Joventut va obrir la setmana passada ha obert al web confinats.cat.

Us informem també que l'Oficina Jove de Treball (OJT) continua prestant atenció a les consultes laborals de manera telemàtica a través de l'assessoria en línia i del correu electrònic: jovetreball.tsf@gencat.cat. Així mateix, l'oficina també va difonent infografies pràctiques a través de les xarxes de Joventut, on recomana quines passes seguir davant d'un ERTO o com aprofitar el confinament per preparar un bon currículum. L'Oficina Jove de Treball ofereix assessorament online a les persones joves emprenedores. Poden enviar la seva consulta a jovetreball.tsf@gencat.cat

Podreu trobar més informacions i novetats sobre els diferents àmbits temàtics al Twitter de Joventut (@joventutcat) i al la Xarxa Nacional d'Emancipació (@xarxa_xnej).

Cercador