Enllaços

Associació d'Amics del Castell de Montsoriu
Associació que s'encarrega de donar informació i fer difusió del castell de Montsoriu
http://www.aacmontsoriu.org
Festa del Flabiol
La Festa del Flabiol es celebra des de fa 22 anys a Arbúcies i és l’única en el seu gènere a Catalunya.
http://flabiol.trad.org/festa/
La Selva, comarca de l'aigua
El web de turisme de la comarca de l'aigua neix amb l'esperit d'unificar la nostra comarca i els seus recursos. El nostre desig és oferir una eina d'ús senzill per a informar-vos de les activitats d'oci que podeu dur a terme al territori selvatà
http://www.laselvaturisme.com/
Museu Etnològic del Montseny
El Museu Etnològic del Montseny és un centre de conservació, difusió, investigació i exposició del patrimoni cultural del massís del Montseny, implicat en la dinamització cultural, social i econòmica del seu territori.

http://www.museuetnologicmontseny.org
Parc Natural del Montseny
Un patrimoni universal. El Montseny, reserva de la biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.
http://www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?Parc=3&Submit=Anar
Projecte Localitza
El projecte Localitza neix amb un objectiu clar: connectar els productes agroalimentaris i el turisme de la comarca de la Selva.
Aquesta iniciativa vol millorar la comercialització dels productes agroalimentaris de la Selva a l’àmbit turístic i fomentar, d’aquesta manera, la diferenciació dels establiments.

En aquest enllaç http://www.selva.cat/localitza/wp-content/uploads/ManualLocalitza.pdf trobareu la guia de recomanacions per facilitar la comercialització dels productes locals als establiments turístics, que inclou una caracterització dels productes i els mercats turístics, una identificació de les barreres a la comercialització i un conjunt de propostes generals i específiques per cadascuna de les 18 categories de productes.

Cercador

Turística

Tríptic turístic "Vall d'Arbúcies. Parc Natural del Montseny"

Oficina d'Informació Turística
Adreça: c/ Major, 6
Telèfon: 972 16 24 77
Fax: 972 86 09 83
ofturisme@arbucies.cat
Més informació