Esplai d'Estiu 2018

Esplai d'Estiu 2018

Tenim ganes d’estiu, de sol, de bon temps, de divertir-nos, de passar-ho bé! I per això ja estem preparant l’Esplai d’Estiu 2018. Les dates per aquest any seran: del 22 de juny al 27 de juliol i també del 27 d’agost al 7 de setembre.
Els horaris seran: MATINS de 9 a 1 i TARDES de 3 a 6. Els nens i nenes es poden apuntar només els matins, només les tardes o bé matí i tarda. L’horari d’inici de l’esplai és a les 9 i a les 3, però l’entrada es pot fer de ¾ de 9 a 9 i de ¾ de 3 a 3. L’hora de finalització de l’esplai és a la 1 i a les 6, però la recollida la podeu fer de 1 a ¼ de 2 i de 6 a ¼ de 7.

Aquest any l’Esplai d’Estiu canvia d’ubicació i es farà a l’espai de Can Cassó i les aules de l’Escola Doctor Carulla. El punt de trobada i de recollida dels infants serà el pati de l’Escola Doctor Carulla. Un cop els infants estiguin amb els seus monitors corresponents i segons l’activitat del dia, aniran en un espai o un altre.
L’Esplai d’Estiu en diferenciarà en 2 blocs: Esplai Infantil i Esplai Juvenil.
Esplai Infantil: és l’esplai que hem tingut sempre, un espai de lleure que a través del joc, les cançons, la música, els tallers, etc. vol educar a l’infant en valors com el respecte per l’entorn, el respecte entre companys, la col·laboració, l’empatia, ... sempre de forma divertida i atraient per l’infant. En aquest bloc hi poden participar nens i nenes nascuts des de l’any 2008 a l’any 2015, és a dir, que estan cursant des de P2 a 4t de primària. Tots els participants es dividiran en grups segons l’edat i les activitats que realitzaran es faran adaptades al grup.

Pel que fa al grup de P2, nascuts l’any 2015, es farà durant el mes de juliol sempre i quan hi hagi un mínim de 12 nens/nenes inscrits, ja que l’Ajuntament d’Arbúcies també compta amb el servei de El Jardinet per aquest grup d’edat durant el mes de juliol.
Esplai Juvenil: també estem parlant d’un espai de lleure, però en aquest cas va dirigit a joves nascuts de l’any 2004 al 2007, és a dir, que estan cursant de 5è a 2n d’ESO. Aquest grup faran activitats molt concretes per la seva edat. Els seus monitors seran en Robert Molist i la Laura Moré i tenen preparades molts sorpreses per a tots ells. Els horaris i el punt de trobada/sortida seran iguals que l’esplai infantil. Tots els participants d’aquest grup podran fer l’entrada i la sortida sols (no cal omplir full d’autorització).

Us animem a apuntar-vos i a gaudir amb nosaltres d’aquest estiu!


Cercador