Indrets d'interès

/Una imatge aèria del Castell de Montsoriu
Patrimoni Arquitectònic

El patrimoni arquitectònic i històric té una presència destacada a la Vall d'Arbúcies a través del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, el Castell de Montsoriu i les esglésies d'origen romànic escampades per tot el municipi.


/
Patrimoni Natural

La Vall d'Arbúcies és a tocar del Parc Natural del Montseny i gaudeix d'una diversitat botànica i faunística excepcional que permet al visitant ser testimoni, en pocs quilòmetres, des de paisatges típicament mediterranis fins a uns de subalpins a les Agudes.

Alzinars i suredes dominen els vessants inferiors del Montseny, on senglars, esquirols, puputs, mallerengues i sargantanes conviuen en harmonia. Amb l'alçada, el paisatge es va transformant donant pas a castanyers, rouredes, faigs i avets, que a la tardor produeixen un contrast de colors fascinant.

/El carrer Francesc Camprodon engalanat amb les catifes
Patrimoni Cultural

    Arbúcies gaudeix d'un ric patrimoni cultural, del qual destaca la festa de les Enramades, declarada d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya el 1999.

    La tradicional Festa del Flabiol, única a Catalunya en el seu gènere, és un bon exemple de la varietat d'esdeveniments que es fan al nostre poble.

    Turisme

      Cercador