Procés participatiu del carrer Francesc Camprodon

Decidim com el volem!

El logotip del procés

Últimes notícies
L’Ajuntament d’Arbúcies ha fet pública durant l'abril la síntesi de l’informe executiu del procés participatiu del carrer Francesc Camprodon. Aquest informe recull els resultats principals als quals s’ha arribat després d’uns mesos de debat al voltant del carrer, a més de la metodologia utilitzada i un seguit de recomanacions tècniques.

Ara toca a l'equip tècnic municipal treballar en la definició del projecte de remodelació. Quan estigui enllestit es farà una presentació pública del mateix.

En els tallers de debat s'ha definit com serà el nou carrer Francesc Camprodon, des del model del carrer fins als aspectes més concrets relatius al mobiliari urbà. Les persones assistents han aportat opinions de qualitat i diferents, amb la presència de veïns i veïnes del carrer, comerciants, representants d'entitats i associacions, i altres veïns i veïnes d'Arbúcies.

L’Ajuntament d’Arbúcies fa una valoració positiva de la participació ciutadana ja que el conjunt d’aportacions que s’han fet a través de les reunions informatives, el quadern-enquesta i els dos tallers de debat han permès ampliar el coneixement del carrer i això, de ben segur, servirà per millorar la proposta de remodelació urbana del carrer Francesc Camprodon. En total, més de 200 persones han expressat la seva opinió respecte el procés participatiu i la reforma del carrer.

Cercador