Diagnosi dels mitjans de comunicació municipals

Comunica't!!

L’Ajuntament d’Arbúcies ha finalitzat la diagnosi participativa sobre els mitjans de comunicació municipals de la nostra vila, i en les properes setmanes informarà sobre els resultats de la mateixa.

L'objectiu de l'ajuntament és que els resultats obtinguts serveixin d'orientació per marcar unes línies estratègiques de millora dels mitjans de comunicació que, posteriorment, s'haurien de traduir en una informació més propera i transparent a la gent d'Arbúcies.

Aquesta diagnosi ha servit per tenir un anàlisi profund dels mitjans de comunicació municipals (Agenda Setmanal, Agenda Cultural, Butlletí Municipal L’ALTAVEU, Revista PERXADA, Revista ACIDA, Full Informatiu i portal www.arbucies.cat) i per saber quina inflùència, opinió, ús i percepció real tenen aquests entre la població.

El procés s'ha obert a tota la ciutadania mitjançant una jornada lúdico participativa a la Plaça de la vila (diumenge 7 de juny) i un taller de debat (dissabte 14 de juny). A més, aquesta pàgina web ha demanat la opinió mitjançant unes enquestes sobre el procés, i a través d'aquest correu electrònic
comunicat.arbucies@gmail.com

La diagnosi ha sigut elaborada per el personal tècnic de l'ajuntament en col·laboració amb un equip de pràctiques del postgrau de Participació i Comunicació de la Fundació Universitat de Girona.

A continuació podeu consultar els documents finals resultants de la diagnosi participativa dels mitjans de comunicació municipals.

Cercador