FESTES - 13/06/2017

Arriben les Enramades, la festa més esperada de tots els arbuciencs i arbucienques

La botifarrada del dijous a la plaça, tret de sortida a una setmana de celebracions

Les banderetes del barri de la plaça són un senyal inconfusible que les Enramades ja són aquí. I és que dijous, a dos quarts de 8 del vespre, la botifarrada a la plaça de la Vila serà el tret de sortida a una setmana de passades, danses, concerts i festa, molta festa.

A la botifarrada, que aplegarà més de 3500 persones, la precedirà la gran traca que petarà a la plaça de la Vila i que donarà inici a la passada d’aquest barri, que acabarà amb la tradicional ballada de sardanes, xotis i vals i, per als més joves, amb el concert de l’orquestra Gira-Sol a la mateixa plaça de la Vila.

L’endemà arribarà la passada del Castell, el dia més esperat de tot el jovent arbucienc que aquests dies ja han preparat les samarretes que lluiran a la concentració de colles i al posterior concurs de samarretes que organitza cada any l’Associació de Festes Joves a la mitja part del concert de La Montecarlo a la placeta de Ca la Rossa.

Dissabte a dos quarts de 8 del vespre, per l’Enramada del Castell, actuació musical amb el duet Amalgama a la placeta de Can Jombo i, a dos quarts d’11 de la nit, a Can Cassó, espectacle musical en versió original que porta per títol The little night Cabaret en què podreu gaudir de cançons de musical de Broadway i de pel·lícules com Cabaret, Chicago, Moulin Rouge o Cotton Club.

Diumenge a la tarda, abans de la passada del Sorrall, hi haurà les tradicionals havaneres davant de Can Julià amb el grup A tota vela i, a la mitja part, rom cremat per a tots els assistents. Les Enramades seguiran dilluns amb l’Enramada del Sorrall, dimarts amb l’Enramada de Magnes i dimecres amb l’Enramada de la Carretera, que acabarà amb el fi de festa a la plaça de la Vila amb el concert de la Cobla Montgrins i l’entrega de premis de Catifes, d’enramar carrers i del concurs de portada del llibret d’Enramades.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana 25 26 27 28 29 30 1
Fletxa setmana 2 3 4 5 6 7 8
Fletxa setmana 9 10 11 12 13 14 15
Fletxa setmana 16 17 18 19 20 21 22
Fletxa setmana 23 24 25 26 27 28 29
Fletxa setmana 30 31 1 2 3 4 5
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador