FESTES - 13/06/2017

Arriben les Enramades, la festa més esperada de tots els arbuciencs i arbucienques

La botifarrada del dijous a la plaça, tret de sortida a una setmana de celebracions

Les banderetes del barri de la plaça són un senyal inconfusible que les Enramades ja són aquí. I és que dijous, a dos quarts de 8 del vespre, la botifarrada a la plaça de la Vila serà el tret de sortida a una setmana de passades, danses, concerts i festa, molta festa.

A la botifarrada, que aplegarà més de 3500 persones, la precedirà la gran traca que petarà a la plaça de la Vila i que donarà inici a la passada d’aquest barri, que acabarà amb la tradicional ballada de sardanes, xotis i vals i, per als més joves, amb el concert de l’orquestra Gira-Sol a la mateixa plaça de la Vila.

L’endemà arribarà la passada del Castell, el dia més esperat de tot el jovent arbucienc que aquests dies ja han preparat les samarretes que lluiran a la concentració de colles i al posterior concurs de samarretes que organitza cada any l’Associació de Festes Joves a la mitja part del concert de La Montecarlo a la placeta de Ca la Rossa.

Dissabte a dos quarts de 8 del vespre, per l’Enramada del Castell, actuació musical amb el duet Amalgama a la placeta de Can Jombo i, a dos quarts d’11 de la nit, a Can Cassó, espectacle musical en versió original que porta per títol The little night Cabaret en què podreu gaudir de cançons de musical de Broadway i de pel·lícules com Cabaret, Chicago, Moulin Rouge o Cotton Club.

Diumenge a la tarda, abans de la passada del Sorrall, hi haurà les tradicionals havaneres davant de Can Julià amb el grup A tota vela i, a la mitja part, rom cremat per a tots els assistents. Les Enramades seguiran dilluns amb l’Enramada del Sorrall, dimarts amb l’Enramada de Magnes i dimecres amb l’Enramada de la Carretera, que acabarà amb el fi de festa a la plaça de la Vila amb el concert de la Cobla Montgrins i l’entrega de premis de Catifes, d’enramar carrers i del concurs de portada del llibret d’Enramades.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana 27 28 29 30 1 2 3
Fletxa setmana 4 5 6 7 8 9 10
Fletxa setmana 11 12 13 14 15 16 17
Fletxa setmana 18 19 20 21 22 23 24
Fletxa setmana 25 26 27 28 29 30 31
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador