PROMOCIÓ ECONÒMICA - 14/10/2008

Arbunova Components s’estrena a la reconeguda Feria Internacional del Autobús y Autocar de Madrid

L’Ajuntament d’Arbúcies dóna suport a aquesta iniciativa que busca la optimització dels recursos mitjançant la col·laboració empresarial

Arbúcies està ben representada a la prestigiosa Feria Internacional del Autobús y Autocar de Madrid (FIAA) que es celebra a partir d’avui i fins dijous a la capital espanyola. A la tradicional presència de les empreses de producte final, aquesta vegada hi ha la novetat d’Arbunova Components, una denominació impulsada per l’Ajuntament d’Arbúcies que engloba a quatre empreses auxiliars del municipi (Juncà Accessoris SL, Bonjoch SL, IMAR SL i Arbúcies Industrial SA) que desenvolupen productes vinculats a la indústria carrossera. La FIAA serà una bona oportunitat per tal de donar-se a conèixer i captar nous clients de forma conjunta, ja que un dels objectius d’Arbunova Components és optimitzar els recursos i els resultats mitjançant la col•laboració empresarial.

L’Ajuntament d’Arbúcies ha donat suport a Arbunova Components de cara a la fira en assumptes vinculats a la coordinació logística, tant per la tramitació de documents com en la gestió del lloguer d’un estand que aplega a les quatre empreses. L’alcalde Roger Zamorano i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Ronda, seran presents a la FIAA per donar suport a la iniciativa i a la indústria carrossera local.

Pla Estratègic
La creació de la denominació Arbunova Components s’emmarca en el desenvolupament del Pla Estratègic de la Indústria Carrossera, aprovat durant el passat mandat. Es preveu que en els propers anys es creï una oficina tècnica conjunta i l’assoliment d’una forma jurídica que empari a la nova marca.

La FIAA es celebra a les instal•lacions d’IFEMA (Feria de Madrid) i està reconeguda com una de les fires comercials vinculades als autocars i autobusos més importants del món.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana303112345
Fletxa setmana6789101112
Fletxa setmana13141516171819
Fletxa setmana20212223242526
Fletxa setmana27282930123
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador