Salut Pública i Consum

El logotip de l'Àrea de Salut Pública i Consum d'Arbúcies (ASPICA)

Un servei proper i de qualitat

L’Àrea de Salut Pública i Consum (ASPiCA) és un servei municipal que vol millorar la qualitat de vida i el benestar dels seus vilatans. La seva proximitat amb la ciutadania fa que detecti amb rapidesa qualsevol incidència relacionada amb el seu àmbit de competències, i que utilitzi tots els mitjans possibles per donar una resposta àgil i segura.

En promoció de la salut, les necessitats han sorgit a partir d’alguns grups de risc: infants escolaritzats amb uns hàbits alimentaris no massa correctes, col·lectius de persones nouvingudes amb costums molt diferents als nostres, persones amb sedentarisme , problemes posturals, etc.

Pel que fa a la protecció de la salut, s’executen controls de la qualitat de l’aigua destinada a consum humà, de les torres de refrigeració i condensadors evaporatius, dels establiments alimentaris que elaboren els seus productes, etc. També són de responsabilitat municipal les autoritzacions sanitàries a carnisseries i les autoritzacions de funcionament de les piscines públiques entre d’altres.

Emergències mèdiques 112
Cat Salut respon 061

Cercador

ASPICA

Oficina de l'Àrea de Salut Pública i Consum
Adreça: Major, 2
Telèfon: 972 86 00 01
Fax: 972 86 12 12
correu-e: salutpublica@ajarbucies.cat