Bosses per a reciclables i cubells

Bosses per a reciclables i cubells per a la matèria orgànica

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Arbúcies ja fa molts anys, concretament des de l’any 2008, que treballa per tal de conscienciar a la gent perquè redueixi la quantitat de residus que es llencen a la bossa de resta i que dipositi els residus a la fracció que els correspon.

Per tal de facilitar les coses a tots els arbuciencs i arbucienques, l’any 2008 ja es va fer una campanya en la que es van repartir tres bosses de ràfia a cada habitatge del poble. Tres bosses: una groga pels envasos, una blava pel paper i el cartró i una verda pel vidre. Aquestes bosses permeten anar fins el contenidor, llençar el residu corresponent, i guardar la bossa plegada fins haver-la de tornar utilitzar.

En la mateixa línia, l’any 2010, es van repartir galledes reixades per a les restes orgàniques. D’aquesta manera tothom pot tenir cada residu al lloc que li correspon i portar-lo al contenidor que li pertoca.

Totes les famílies que no tinguin o que se’ls hagi fet malbé la galleda per a les restes orgàniques o les tres bosses de ràfia, pot anar a l’Ajuntament d’Arbúcies i sol•licitar-ne de noves

Cercador