Creu Roja Arbúcies

El logotip de la Creu Rojaampliar imatge

President: Carles Soler Tura

Adreça: carrer Estenedor, 44 2a planta - Hotel d'Entitats

Telèfon: 972 16 20 20

Correu electrònic: arbucies@creuroja.org

Horari oficina: dilluns a divendres als matins de 9 a 1 i els dimecres de 4 a 6 de la tarda
L’Assemblea Local de la Creu Roja forma part del moviment internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja sota un marc ideològic que unifica el pensament de tots els seus membres, que actuen sempre sota els següents principis: humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari, unitat i universalitat.

Aquesta assemblea es constitueix al març de 1976 i el seu àmbit d’actuació inclou els municipis de Breda, Hostalric, Massanes, Sant Feliu de Buixalleu i Sant Hilari Sacalm, tot i que la seva incidència és majoritària al lloc on està ubicada la seva oficina, a Arbúcies.

Actualment la major part de projectes estan adreçats als col·lectius més vulnerables i/o desatesos, com són la gent gran i les persones estrangeres.

Des del 2005 s’ofereix un Servei d’assessorament legal a immigrants i durant el 2009 es va engegar conjuntament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Arbúcies el Servei d’aliments per a persones en situació de risc.

Altres serveis que es fan són: ADC (Ajuda a Domicili Complementària), TAD (Teleassistència Domiciliària), productes de suport en préstec (crosses, caminadors, cadires de rodes, etc.), TAMG (Teleassistència mòbil per a víctimes de violència de gènere), Campanya de joguines, etc. Cada any també es fan cursos de formació en socorrisme bàsic, DEA i d’altres diversos.

En la nostra tasca és bàsica la implicació dels voluntaris i les voluntàries, que fan possible els projectes basats en l’acompanyament a les persones.

Cercador