Esplai d'Estiu 2019

ESPLAI D’ESTIU MUNICIPAL DEL 25 DE JUNY AL 26 DE JULIOL I DEL 26 D'AGOST AL 10 DE SETEMBRE DE 2019

Clica aquí per veure les fotos de l'Esplai d'Estiu 2019

Tenim ganes d’estiu, de sol, de bon temps, de divertir-nos, de passar-ho bé! I per això ja estem preparant l’Esplai d’Estiu 2019. Les dates per aquest any seran: del 25 de juny al 26 de juliol i també del 26 d’agost al 10 de setembre.

Els horaris seran: MATINS de 9 a 1 i TARDES de 3 a 6. Els nens i nenes es poden apuntar només els matins, només les tardes o bé matí i tarda. L’horari d’inici de l’esplai és a les 9 i a les 3, però l’entrada es pot fer de ¾ de 9 a 9 i de ¾ de 3 a 3. L’hora de finalització de l’esplai és a la 1 i a les 6, però la recollida la podeu fer de 1 a ¼ de 2 i de 6 a ¼ de 7.

Aquest any, com el 2018, l’Esplai d’Estiu tindrà el punt d’acollida i recollida el pati de l’Escola Carulla, i s’utilitzaran espais com Can Cassó, les aules de l’escola i tots els parcs, jardins i racons del nostre poble i entorn. Un cop els infants estiguin amb els seus monitors corresponents i segons l’activitat del dia, aniran en un espai o un altre.
L’Esplai d’Estiu es diferenciarà en: Esplai Infantil i Esplai Juvenil.

Esplai Infantil:És l’esplai que hem tingut sempre, un espai de lleure que a través del joc, les cançons, la música, els tallers... vol educar a l’infant en valors com el respecte per l’entorn, el respecte entre companys, la col·laboració, l’empatia... sempre de forma divertida i atraient per a l’infant. L’esplai infantil està destinat a nens i nenes nascuts des de l’any 2008 a l’any 2016, és a dir, que estan cursant des de P2 a 5è de primària. Tots els participants es dividiran en grups segons l’edat i les activitats que realitzaran es faran adaptades al grup.
Pel que fa al grup de P2, nascuts l’any 2016, es farà durant el mes de juliol sempre i quan hi hagi un mínim de 12 nens/nenes inscrits, ja que l’Ajuntament d’Arbúcies també compta amb el servei de El Jardinet per aquest grup d’edat durant el mes de juliol.

Esplai Juvenil: Us presentarem l'esplai pels i les joves nascuts els anys 2004-2005-2006-2007. Farem activitats pensades per a joves, sobretot a l'aire lliure i ens desmarcarem totalment dels altres grups de l'Esplai Infantil. Proposarem als joves fer una sortida de 3 o 5 dies a Joanet des d'on farem activitats al mateix poble, així com pel seu entorn, tastet d'activitats noves, excursions i caminades, manualitats, curses d'orientació i gimcanes, geocatching... Aquest grup anirà independent de la resta de grups de l’Esplai Infantil, tot i que la reunió de presentació dels monitors serà el mateix dia per tal que els pares que tenen fills als dos grups amb una reunió sigui suficient.

Els preus i el full d'inscripció és el mateix que en el cas de l'esplai infantil, i els descomptes s'aplicaran encara que un fill vagi a l'esplai infantil i l'altre al juvenil.

El període d'inscripció és del 2 al 17 de maig, en el díptic informatiu trobareu tota la informació per poder fer la inscripció.

ESPLAI D’ESTIU MUNICIPAL DEL 26 D’AGOST AL 10 DE SETEMBRE

Un cop acabades les vacances, l’Esplai Municipal torna a engegar motors per oferir un espai de lleure i joc per als infants del 26 d’agost al 10 de setembre. Tots aquells nens i nenes que hagin o no participat a l’esplai durant el mes de juliol i que vulguin participar a l’esplai de setembre s’hi poden apuntar d’ara fins al 16 d’agost. Cal omplir la fitxa d’inscripció de setembre i portar una còpia de la targeta sanitària i fer el pagament corresponent. En cas d’haver vingut durant el juliol cal fer l’ampliació anant a l’Ajuntament i fent el pagament corresponent.

Presencialment: a l’Ajuntament d’Arbúcies, caldrà portar una còpia de la targeta sanitària del fill/a, full d’inscripció omplert (que cal que sigui signat pel pare, mare o tutor) i pagar l’import corresponent en efectiu.

A través de la línia oberta de La Caixa: cal fer el pagament de l’import corresponent i portar el comprovant de pagament, la còpia de la targeta sanitària i el full d’inscripció omplert i signat a l’Ajuntament d’Arbúcies o bé a La Gabella. Número de compte on fer l’ingrés: ES98 2100 0045 86 0200176196.

Per dubtes o qualsevol qüestió podeu posar-vos en contacte amb l’Anna Pintu, directora de l’Esplai Municipal d’Arbúcies, per telèfon al 972 860 001 o al correu electrònic apintu@ajarbucies.cat

Us animem a apuntar-vos i a gaudir amb nosaltres d’aquest estiu!

Clica aquí per veure les fotos de l'Esplai d'Estiu 2019

Cercador