01/07/2019 - Activitat Física i Esports

Dos equips dels Gratanúvols del Montseny d’Arbúcies participen a la marxa solidària Montseny Costa Brava

Els beneficis van destinats al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

17 arbucienques repartides en dos equips sota el nom de Gratanúvols del Montseny van participar dissabte a la cursa solidària Montseny Costa Brava, que tenia com a punt de partida Sant Marçal del Montseny i l’arribada a Blanes. 

Tots dos equips van fer la prova a peu (caminant o corrents), però també es podien recórrer els 74 quilòmetres de la prova en bicicleta. Tot i que en ambdós casos la ruta que es va seguir era la de la Tourdera, només els ciclistes van fer un tram del recorregut per dins el municipi d’Arbúcies. Els dos equips dels Gratanúvols van fer un molt bon paper, ja que van acabar la prova amb un molt bon temps. 

Organitzada per l’Associació Esportiva Montseny, l’objectiu de la cursa sòlidària era el de recaptar fons econòmics a benefici del SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, el centre de tractament oncològic infantil de Barcelona. La marxa/pedalada solidària no competitiva forma part de la campanya #pelsvalents. Els diners recollits, que van ser 73.000 euros, aniran destinats íntegrament al centre d’oncologia pediàtrica de Barcelona. 

A la Montseny Costa Brava hi van participar més de 350 corredors i corredores: la majoria, uns 300, van fer els 74 quilòmetres de distància a peu, mentre que la resta van optar per fer-la en bicicleta. 

La Montseny Costa Brava ha estat l’últim dels projectes solidaris en què ha participat l’entitat arbucienca Gratanúvols del Montseny, però ja estan preparant la propera, que serà l’Oncotrail, el dissabte 5 d’octubre. Una cursa en la qual hi han participat des de la primera edició el 2013.