16/07/2020 - Activitat Física i Esports

En marxa els cursets de natació i les classes de gimnàstica aquàtica a la piscina climatitzada

Un centenar d’arbuciencs i arbucienques assisteixen a les primeres activitats dirigides a la nova instal·lació municipal

Aquest mes de juliol s’ha donat el tret de sortida a les primers activitats dirigides a la recent estrenada piscina climatitzada, situada al nou complex esportiu Espai d’Aigua i Salut. Dilluns 13 de juliol van començar els cursets de natació per a infants i, el dilluns anterior, ja s’havien iniciat les classes de gimnàstica aquàtica. 

Des de la Regidoria d’Activitat Física i Esport estan molt satisfets de l’assistència de participants en les primeres activitats dirigides organitzades a la nova piscina climatitzada, ja que als cursets de natació per a infants de 3 a 10 anys, hi ha 57 inscrits i a les classes de gimnàstica aquàtica hi ha apuntades 40 persones. 

Pel que fa als cursets de natació, els nens i nenes estan repartits en 8 grups estables i, en el cas de la gimnàstica aquàtica les assistents es divideixen en dos grups: un que correspon als dies de dilluns, dimecres i divendres i un altre per als dimarts i els dijous. D’aquesta manera, es garanteixen grups estables, mesura presa seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries en matèria esportiva.  

En aquest sentit, des de la Regidoria també destaquen que les mesures de prevenció per al contagi de la Covid-19 s’estan seguint correctament per part dels usuaris de la instal·lació.