16/12/2019 - Activitat Física i Esports

Les obres del nou espai d’aigua i salut estaran acabades al mes de gener

La seva inauguració es preveu per a la primavera

Després de la visita d’obres d’aquest dilluns 16 de desembre, la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, ha explicat que les obres del nou complex esportiu d’Aigua i Salut, situat a Can Delfí, estaran acabades el proper mes de gener.

I és que els diferents espais del nou equipament esportiu estan pràcticament acabats. La piscina climatitzada ja compta amb tota l’estructura exterior finalitzada i, a l’interior, la làmina d’aigua està tota enrajolada i amb les escales per entrar i sortir de l’aigua col·locades. A més a més, també disposa d’una cadira per a persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a les sales de gimnàs, també estan enllestides, només queda col·locar-hi tot l’equipament, que està previst instal·lar-lo una vegada finalitzades les obres el mes que ve. L’únic espai que queda per fer és el de la recepció, que estarà situada entre l’edifici dels vestidors i sales de gimnàs i la piscina climatitzada, l’espai que actualment encara es veu obert si es passa pel carrer del Prat de Can Delfí.

A la visita d’aquest dilluns hi ha assistit el regidor d’Obres, Àngel Cabrero, i la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant. Ambdós s’han mostrat molt satisfets de veure com avancen a bon ritme els treballs de la instal·lació, que es preveu que estigui acabada el mes de gener. No obstant això, Rotllant ha puntualitzat que, “tot i estar acabades les obres el mes que ve, les instal·lacions no estaran a punt fins a la primavera, ja que un cop finalitzats els treballs, s’haurà de dur a terme l’equipament de tota la instal·lació”. Cabrero ha recordat que es tracta d’una instal·lació llargament reivindicada per la població no només pel tema esportiu, sinó també per a la salut”.

Una vegada inaugurat aquest nou complex esportiu, Arbúcies disposarà d’unes instal·lacions formades per dues piscines exteriors –una petita de 6x12 i una de gran de 230 metres quadrats -, un espai de gespa de 1.200 metres quadrats, uns vestidors amb capacitat per a 200 persones, una piscina climatitzada de 4 carrils i 25 metres de llargada i 3 sales de gimnàs de 300 metres quadrats cadascuna, que acolliran totes les activitats esportives que actualment estan repartides entre diferents equipaments municipals, així com noves modalitats que s’incorporaran.