09/05/2022 - Activitat Física i Esports

Més de 350 persones participen a la 43a edició de la Marxa de la Primavera

Per primera vegada, es van dissenyar dos recorreguts: un de 10 i un de 15 quilòmetres

Arbúcies va acollir ahir diumenge la 43a edició de la Marxa de la Primavera, que enguany ha recuperat la normalitat després de dos anys sense poder-se celebrar. 

Una marxa que aquest any ha comptat amb 360 participants i que, com a novetat, han pogut escollir entre dos recorreguts: un de 10 quilòmetres i un altre de 15. En les anteriors edicions, la distància de la cursa era, habitualment, d’uns 15 quilòmetres, però enguany s’ha ofert un recorregut més curt, que ha estat molt ben acollit per als assistents. Una gran part del traçat ha estat el mateix tant pels participants de la cursa curta. 

A banda d’aquesta novetat, el recorregut de la Marxa de la Primavera també ha comptat amb trams per camins poc coneguts i que mai abans s’havien inclòs dins el traçat de la cursa, cosa que han agraït els participants, a qui ha agradat molt l’itinerari dissenyat enguany. A l’arribada, es va donar esmorzar i un obsequi a cadascun dels assistents. 

Des de la Regidoria d’Activitat Física i Esports volen agrair la important participació a la marxa d’enguany, així com també a tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible l’organització de la cursa.