02/03/2020 - Activitat Física i Esports

Rècord de participants a la Vinyabike amb 450 inscrits

L’arbucienc Beni Montero, 3r classificat de la cursa de llarga distància

Ahir, diumenge 1 de març, es va celebrar una nova edició de la Vinyabike. Una edició que ha suposat un rècord de participants, ja que entre les tres categories: llarga, curta i infantil es va arribar a la xifra dels 450 inscrits. Una bona organització, a més a més de disposar d’un entorn natural privilegiat i el bon temps dels últims dies, van propiciar aquest èxit.

Com en edicions anteriors, es van habilitar tres circuits diferents: un recorregut llarg de 32 quilòmetres, un recorregut curt de 20 i, finalment, un recorregut de 3 quilòmetres per als més petits. Pel que fa a la categoria del recorregut llarg, els tres primers classificats van arribar amb segons de diferència. El primer va ser Oriol Domènec amb un temps d’1 hora, 43 minuts i 43 segons; el segon i el tercer classificats van arribar amb el mateix temps d’1 hora, 43 minuts i 51 segons i van ser Nil Solà i l’arbucienc Beni Montero. Pel que fa a la categoria femenina, les guanyadores van ser Gisela Minguet, Sara Martínez i Mariceli Ruiz, que van fer la cursa amb un temps de 2 hores i 7 minuts, 2 hores 23 minuts i 2 hores 25 minuts, respectivament.

Del recorregut curt, Andrea Gómez, Sandra Tejedor i Sònia Rodríguez van fer-se amb les tres primeres posicions i, en la categoria masculina van pujar al podi Sergi Ferreira, Esteve Arquillo i Sergio Requena. Els tres classificats de cada categoria van ser premiats amb el trofeu de la Vinyabike 2020 i se’ls va obsequiar amb un lot de productes d’Arbúcies.

A l’acabar la cursa, els participants van elogiar el circuit pel qual havia recorregut la cursa i, en aquest sentit, el president del Club Ciclista Arbúcies (CCA), Jordi Borrell, es va mostrar molt satisfet per haver aconseguit superar la xifra dels 400 inscrits. I va assenyalar: “És molt fàcil organitzar una cursa amb aquest entorn que tenim”. En aquest sentit, la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, va desitjar que els participants haguessin gaudit de la competició i del Montseny, així com va agrair la tasca desenvolupada pels propietaris forestals, per la gent del Parc Natural del Montseny, a la Diputació de Girona i als voluntaris i voluntàries del CCA perquè “gràcies a ells s'ha pogut portar a terme la Vinyabike 2020”.

Podeu veure la galeria de fotografies de la Vinyabike aquí