12/04/2021 - Activitat Física i Esports

Se suspèn la Marxa de la Primavera 2021

La pandèmia de la Covid-19 no permet celebrar-la amb normalitat

El diumenge 9 de maig s’havia de celebrar la 42a edició de la Marxa de la Primavera, però a l’igual que l’any passat, la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a suspendre-la. 

Des de la Regidoria d’Activitat Física i Esport expliquen que, malgrat l’esport a l’aire lliure es pot dur a terme, l’esperit de la Marxa de la Primavera és que els assistents hi participin en grups i acabin l’activitat amb un gran esmorzar al final del recorregut que, degut a la Covid-19, no es pot realitzar amb tota la normalitat, ja que no es podrien garantir les mesures de seguretat establertes. És per aquest motiu que s’ha decidit cancel·lar-la amb l’esperança que l’any vinent sí que es pugui celebrar. 

La regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, assenyala: “Per segon any consecutiu s'ha de suspendre la Marxa de la Primavera degut a la pandèmia, ho hem estat valorant i el més important en aquests moments és preservar la salut de la població. Esperem que l'any vinent es pugui celebrar com sempre”. Rotllant afegeix: “Animem a la població a seguir fent activitat física i gaudir de l'entorn que tenim”.