28/06/2019 - Activitat Física i Esports

S’obren al públic les noves piscines municipals d’Arbúcies

El nou equipament compta amb dues làmines d’aigua i 1.200 metres quadrats de gespa

Les noves piscines municipals d’Arbúcies ja són una realitat. Ahir dijous a 2/4 d’11 es van obrir les portes de la instal·lació. La inauguració formal va anar a càrrec de l’alcalde accidental, Jaume Salmeron, el regidor d’Activitat Física i Esport, Àngel Cabrero, juntament amb el regidor de Cultura i la regidora de Festes, Manel Serras i M. Àngels Soler, i les regidores a l’oposició Ester Soms i Núria Batlle. Després que l’alcalde tallés la cinta, els regidors van fer una visita a tota la instal·lació d’Aigua i Salut. 

Els nous vestidors, molt més amplis que els que hi havia hagut fins ara, compten amb 100 taquilles cadascun perquè els usuaris hi puguin guardar la roba i les seves pertinences. Els serveis, que també es troben dins els vestidors, també compten amb un accés independent des de fora les piscines, de manera que per anar al lavabo no caldrà entrar dins el vestidor. A més, hi ha un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Pel que fa a la zona de lleure, es compta amb un espai de gespa de 1.200 metres quadrats i dues piscines. Una piscina petita de 6x12 metres i que va de la cota 0 als 40 centímetres de fondària; i una piscina gran de 230 metres quadrats i que té una fondària que va del 1,20 als 1,60 metres. Finalment, la reforma de tota aquesta instal·lació es complementa amb una nova sala de motors, situada a sota de les mateixes piscines. 

“Fa anys que esperàvem aquest moment”, assegura el regidor d’Activitat Física i Esport, Àngel Cabrero. “Era una necessita que teníem al poble i, per fi, ha arribat el dia per estrenar les noves piscines municipals i fer-ho amb tots els serveis i comoditats perquè els usuaris les gaudeixin”, ha assenyalat. 

Cabrero explica que, un cop acabada aquesta primera fase del futur complex d’Aigua i Salut, es preveu que si els temps es respecten com fins ara, entre els mesos de desembre i gener es podrà inaugurar la nova piscina climatitzada, així com també les noves sales de manteniment i musculació situades al pis de sobre dels actuals vestidors. El regidor conclou: “Només queda que els arbuciencs i arbucienques vinguin a gaudir d’aquesta nova instal·lació”.