09/03/2022 - Activitat Física i Esports

Torna la Vinyabike 2022 amb més força que mai i s’esgoten inscripcions dies abans

Un any més, l’arbucienc Beni Montero puja al podi de la cursa de llarga distància

Ni l’aturada d’un any per culpa de la pandèmia ni l’amenaça de pluja del cap de setmana van frenar les inscripcions de la Vinyabike 2022 que, per primera vegada, es van exhaurir dies abans d’aquesta cursa, que ja és un clàssic del calendari d’activitats esportives d’Arbúcies. 

Segons va explicar el president del Club Ciclista Arbúcies (CCA), Jordi Borrell: “Hem tornat a engegar amb moltes ganes, després d’un any de parada obligatòria i vam esgotar inscripcions dies abans”. En total, a la Vinyabike, hi van participar més de 450 persones,  entre els participants adults i els de la categoria infantil.

Com en edicions anteriors, la cursa comptava amb tres recorreguts: un d’infantil de 3 quilòmetres, un de curt de 20 quilòmetres i 700 metres i un de llarg de 30 quilòmetres i 1.100 metres. Pel que fa als guanyadors, aquest any la Vinyabike ha comptat amb premiats masculins a la cursa curta i llarga. 

Pel que fa als tres primers classificats de la cursa de 20 quilòmetres, l’arbucienc Zoil Rosés va fer-se amb la segona plaça, mentre que Xavi Roca va pujar al primer esglaó del podi i Marc Vall·llosera al tercer. Pel que fa als guanyadors de la cursa llarga en categoria masculina, l’arbucienc Beni Montero va repetir el tercer lloc al podi, mentre que Gerard Birosta va ser el primer classificat i Cristian Collados, el tercer. 

En categoria femenina de la cursa curta, les tres integrants del podi van ser Carme Riera, Mònica Geremias i Emma Quintana. I de la cursa de llarg recorregut les guanyadores van ser Alba Solés en primera posició, Mariceli Ruiz en segon lloc i Teresa Pascual en tercera posició. 

La regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, assenyala: “Estem molt satisfets de poder tornar a reprendre les activitats esportives com la Vinyabike i poder-ho fer amb certa normalitat”. Rotllant també destaca l’èxit de participació i assegura que es deu al fet de l’entorn que tenim a Arbúcies i a la bona organització del CCA, coorganitzadors de la cursa juntament amb el Consistori. La Regidoria i el CCA també volen fer un agraïment a tots els voluntaris del club, als Bombers d’Arbúcies i al cos d’ADF i Protecció Civil, que van ser presents en diferents controls de la cursa.