03/02/2021 - Comunicació

Àmplia repercussió als mitjans de comunicació de tot el món de la segona vacuna administrada a la Trini Rosell.

La cadena de televisió Univision, tv3, tve i telecinco varen ser alguns dels mitjans de televisió que es varen fer ressò de la notícia.

El passat divendres 29 de gener li administraven a la Trini Rosell i als residents i professionals de la Residencia Casa de Repòs germanes hospitalàries de la Santa Creu, la segona dosi de la vacuna pfizer després d’una primera dosi ara fa unes setmanes.

Des d’aquell mateix moment han estat molts els mitjans de comunicació tant en premsa escrita ràdio i televisió que s’han fet ressò d’aquesta informació. En totes les entrevistes que s’han fet la  Trini ha estat acompanyada de la directora del centre l’Aroa i de la seva filla, la Sílvia Cucarella.

La notícia de la segona vacuna per la Trini es va emetre als informatius de tv3, televisió espanyola i va ser titular al programa informatiu de telecinco presentat pel periodista Pedro Piqueras. D’altra banda la cadena de televisió internacional Univisión, també es va fer càrrec de la repercussió, La Selva tv, mitjans digitals i el diari de Girona en la seva portada de dissabte també van fer-se ressò de la notícia. Tot i que ja han passat un dies la notícia encara segueix captant l’atenció dels mitjans, precisament dilluns dia 1 de febrer la Trini era entrevistada al programa de les tardes de tv3 “Tot es mou” presentat per Elena Garcia Melero i aquesta setmana serà entrevistada també per Televisió de Girona.  

Amb la seva activitat i dinamisme la Trini ha sabut conquerir tots els mitjans de comunicació mostrant-se oberta a parlar de tot i recordant que el primer que farà quant això acabi serà anar fer un vermut i un bon dinar amb la família.