18/01/2022 - Comunicació

Arbúcies fa pinya per donar suport al castell de Montsoriu al programa Batalla Monumental de TV3

Si Montsoriu guanya la batalla de fortaleses contra el castell de Mur, passarà a la gran final

Arbúcies, com tota la resta de municipis de la Comarca de la Selva, s’ha bolcat per donar suport al castell de Montsoriu, que participa al programa de TV3, Batalla Monumental, amb l’objectiu de convertir-se en el monument favorit dels catalans. 

Dijous passat es va estrenar la nova temporada del programa amb la “Batalla de fortaleses” entre el castell de Montsoriu i el castell de Mur. Un cop finalitzada l’emissió, es va obrir el període de votació durant una setmana, a les xarxes socials del programa, perquè Montsoriu assoleixi el màxim nombre de vots i passi a la gran final.
 
Per aquest motiu, l’alumnat de l’Institut Montsoriu, jugadors de l’Escola de Futbol Arbucienca i treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Arbúcies ja han mostrat tot el seu suport i han demanat el vot per Montsoriu, ja que qui obtingui més vots des de dijous 13 fins al dimecres 19 de gener a les 23.59 h guanyarà la “Batalla de fortaleses”  i passarà a la gran final. 

El sistema de votació és molt senzill, només cal deixar un comentari sota la foto del castell de Montsoriu a cadascuna de les xarxes socials del programa de TV3: Facebook, Twitter i Instagram. 

Facebook: https://www.facebook.com/BatallaTV3

Twitter: twitter.com/BatallaTV3 

Instagram: www.instagram.com/batallaTV3  

Si encara no heu pogut veure el programa, el podeu veure a TV3 a la carta a través d’aquest enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/batalla-monumental/