24/11/2020 - Comunicació

Arbúcies renova la seva plana web municipal fent-la més àgil i dinàmica

Un catàleg de serveis i la informació meteorològica a temps real, són algunes de les novetats

El municipi d’Arbúcies posarà en funcionament els pròxims dies una nova plana web adequada a les necessitats dels ciutadans i internautes en aquests temps. És per això que a l’hora de dissenyar la nova plana s’han estudiat les mancances de la web que s’utilitzava fins ara amb l’objectiu de simplificar la publicació i fer-la més pràctica a l’hora de localitzar el que es busca.

 

Principals novetats

  • El Calendari Municipal d'Activitats per tenir en un únic punt tots els actes que organitza l'Ajuntament i les entitats arbucienques.
  • L'Agenda d'actes creuada amb la web de turisme www.visitarbucies.com per tal de no haver de repetir contingut i tenir tota la informació centralitzada.
  • L'organització de la informació per àrees i regidories, amb un catàleg de serveis i activitats i accés directe a les últimes novetats d'aquella àrea.
  • La inclusió de la informació meteorològica a temps real de l'observatori municipal.
  • Un potent buscador intern de pàgines, notícies i agenda per facilitar encara més l'experiència de l'usuari.

Tot això amb un disseny molt visual, basat en la imatge gràfica, una visualització que s'adapta a totes les mides de pantalla i sistemes actuals (ordinadors, tauletes i dispositius mòbils) i utilitzant una tecnologia punta perquè els usuaris tinguin tota la informació del què passa a Arbúcies en un sol clic.

Segons Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies, l’objectiu de la nova web és apropar-la encara més a la ciutadania i visitants, convertint-la en una eina de comunicació fàcil, molt visual i àgil on en un moment es pugui saber les activitats que es faran a diari o notícies de darrera hora que tinguin relació amb el municipi. “En moments com l’actual, amb la pandèmia i la crisi econòmica, apropar l’administració a la ciutadania és necessari i imprescindible”, afirma Garriga.

Amb aquest nou portal web, que ha comptat amb el suport del projecte Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, es fa un pas més en l'actualització tecnològica de l'ajuntament, després de publicar a finals de 2018 la web de promoció turística Visit Vall d'Arbúcies https://www.visitarbucies.com, guanyadora de la 12a edició dels premis E-TECH de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona a la categoria de premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local.