16/09/2021 - Cultura

Aquest divendres 17 i dissabte 18 de setembre torna el Cassònia a Arbúcies

La jornada familiar comptarà amb concerts, espectacles de circ i titelles i un room escape

El divendres 17 i dissabte 18 de setembre torna el Cassònia i ho fa amb un format diferent de les primeres edicions, però amb  la voluntat de mantenir l’esperit original del Cassònia: espectacles d’arts escèniques per a tots els públics.

Com a novetat d’enguany, el divendres 17 de setembre hi haurà doble concert amb els arbuciencs Remei de Ca la Fresca i amb el grup mallorquí Da Souza, que presentarà el seu quart disc, Salsa agredolça. A partir de les 21.30 h a Can Cassó. A més, hi haurà servei de bar amb Cafè Torres. 

Les propostes per al públic familiar arribaran el dissabte 18. Al matí, a les 11.30 h per als més petits de casa, El monstre de colors, una representació de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions. 

A la tarda, doble sessió de circ amb L’absurd, de Circ Vermut, i Back 2 classics, de Planeta Trampolí. En el primer, podreu veure dos personatges en una pista de circ, bicis, crispetes, patins, escombres... un espectacle esbojarrat i farcit d’humor. I, el segon, es tracta d’una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles que canviarà el concepte que tenim de llit elàstic.

I, finalment, l’última proposta del Cassònia va dirigida als joves a partir de 10 anys i es tracta
d’un room escape que tindrà lloc dins les Naus Ayats. Un joc en el qual els participants, que formen part del cos de policia, hauran de descobrir on Arsène Lupin ha amagat el quadre original més cobejat del món. Tindran una hora per trobar el quadre seguint el joc de pistes orquestrat per Lupin. Us podeu apuntar en grups de 6 a La Gabella a un preu de 2 euros per persona. 

Per a més informació podeu consultar el web www.visitarbucies.com i les entrades, les podeu comprar aquí