07/10/2022 - Cultura

Arrenca la 10a edició del Teatrefest aquest diumenge 9 d’octubre

L’arbucienc Fel Faixedas amb el seu espectacle La força d’un destí, tancarà el cicle

Enguany se celebra la 10a edició del Teatrefest i es farà amb quatre representacions els dies: 9, 15, 16 i 23 d’octubre. Quatre espectacles diversos per a tots els públics i totes les edats, perquè els arbuciencs i arbucienques hi trobin aquell que més els pugui agradar.

El Teatrefest engegarà aquest diumenge 9 d’octubre amb l’obra de teatre Acció amb el Mag Ramó, que ja va ser a la primera edició del Teatrefest ara fa 10 anys. Un espectacle amb molta màgia, humor i amb premis a nivell mundial sota el braç!

La següent representació serà el dissabte 15 d’octubre amb un grup de teatre amateur de Banyoles, la cia. Teiatròlics, que ens interpretarà MAMAAA. El mateix cap de setmana, el diumenge 16, hi haurà l’espectacle familiar amb el títol Joc de cadires, de la cia. Cal Teatre. Un espectacle de titelles que ha passat pels grans festivals nacionals i internacionals amb unes grans crítiques. 

Finalment, l’arbucienc Fel Faixedas serà l’encarregat de tancar el cicle amb l’obra de teatre La força d’un destí, en què compartirà escenari amb el saxofonista Pep Poblet. Una peça teatral que és una adaptació de la novel·la de Martí Gironell on ens parla de la vida de Jean Leon. Un espectacle elegant i amb música en directe per posar un punt final espectacular.

Ja podeu comprar les vostres entrades a La Gabella i a Codetickets. Trobareu més informació de cada espectacle a www.visitarbucies.com.