23/05/2020 - Cultura

Dilluns 25 de maig reobre la Biblioteca Municipal pel préstec i retorn de llibres

Es recomana demanar cita prèvia i l’ús de la mascareta és obligatori

Aquest proper dilluns 25 de maig la Biblioteca Municipal d’Arbúcies reiniciarà els seus serveis però només de forma parcial. És a dir, en l’estat actual de les desescalada, podreu anar a la biblioteca per fer préstecs i per la devolució de llibres. No s’oferirà cap altre servei.

Per al bon funcionament de l’equipament es demana als usuaris que demanin cita prèvia abans d’acudir-hi mitjançant el telèfon (972 860 421), un WhatsApp (670 039 924) o per correu electrònic (biblioteca@ajarbucies.cat).

El material que estarà subjecte al servei de préstec seran els llibres i els DVD. Com que no s’oferirà cap altre servei, no es permetrà la lliure circulació per dins la Biblioteca i només hi podran accedir dos usuaris a la vegada. Per això és important reservar hora, així no us haureu d’esperar a fora el carrer per ser atesos. I recordeu que per entrar-hi l’ús de la mascareta és obligatori. A més a més, es posarà a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic.

A partir de dilluns, l’horari de la biblioteca serà el següent: de dilluns a divendres obert tots els dies de 9 del matí a 2 quarts de 2 del migdia. I, a les tardes estarà obert els dimarts i els dijous de les 4 de la tarda a 2 quarts de 8 del vespre.