11/03/2024 - Cultura

El govern d’Entesa a l’Ajuntament d’Arbúcies creu que ERC fa jocs de mans, tergiversa la realitat i no és capaç de proposar, ni defensar cap model per la Biblioteca

El govern d’Entesa a l’Ajuntament d’Arbúcies, en resposta al comunicat emès pel grup d’ERC Arbúcies, assenyala que la informació de què disposa la formació republicana sobre la Biblioteca va ser proporcionada pel mateix equip de govern d’Entesa, que els va cridar per  trobar-se i els hi va explicar les diferents propostes que hi havia a sobre la taula.  

“No s’entén, per tant,  que demanin explicacions, que parlin de manca de transparència, quan la informació se’ls va donar de mutu propi,  i se’ls va convidar a participar en el debat i en trobar la millor proposta de Biblioteca per Arbúcies”, asseguren des del govern municipal.

I afegeixen: “Després de convidar-los a treballar conjuntament per tenir una excel·lent Biblioteca a Arbúcies, si la seva resposta són les declaracions pel grup municipal d’ERC, només podem pensar que el tema no els interessa o bé no se senten capacitats de formular propostes en positiu”. 

Al contrari del que ERC proclama en el seu comunicat, l’equip de govern mai ha renunciat a tenir una Biblioteca digna, ni té cap intenció de deixar al poble sense una instal·lació cultural fonamental

Des de l’Ajuntament destaquen: “Si actualment hi ha diferents possibilitats a sobre de la taula, a més del projecte inicial al qual encara no s’ha renunciat, és precisament per responsabilitat política, pel compromís amb els interessos dels veïns i veïnes i per la voluntat de servei al poble. Des del rigor i l’anàlisi del moment actual i de la realitat amb l’objectiu d’aconseguir fer possible la Biblioteca que Arbúcies necessita”. 

ERC en el seu comunicat “reitera el seu compromís amb la transparència i el treball basat en la realitat” pel que “els tornem a convidar a trobar-nos a treballar en aquest i altres temes al servei de la ciutadania arbucienca”, reclamen des d’Entesa. 

Des del govern d’Entesa esperen, doncs, les propostes d’ERC tal com els van demanar a la reunió en què se’ls va informar de les diferents alternatives que s’obren en el projecte de la Biblioteca.