30/06/2023 - Cultura

El Prat Rodó tornarà ser l’escenari del cicle de música Notes d’Aigua a partir d’aquest diumenge

El cicle tindrà llocs els diumenges 2, 9 i 23 de juliol i 20 d’agost

Aquest diumenge 2 de juliol engegarà una nova edició del Notes d’Aigua i el Prat Rodó serà, novament, l’escenari per aquest cicle de concerts a la fresca durant els mesos de juliol i agost.

El primer concert serà el diumenge 2 de juliol i porta per títol Les havaneres que escoltava Xavier Cugat, amb el grup Vell Galligants. Una cantada d’havaneres - espectacle innovadora, que s’escapa de la tradicionalitat. Una actuació que comptarà amb un presentador i actor i guionista conductor de relats i dinamitzada amb projeccions d’imatges de la vida de Xavier Cugat a través d’una pantalla de grans dimensions. El grup Vell Galligants ens oferirà un repertori ric i variat conformat per havaneres, valsos mariners, cançó popular i de taverna.

El següent diumenge de concert serà el 9 de juliol i comptarem amb la cobla La Flama de Farners. En aquesta ocasió, ens oferirà interpretacions d’una gran qualitat musical gràcies a la professionalització dels seus integrants, i al mateix temps es caracteritza per ser una formació juvenil, dinàmica i amb experiència en el sector. La formació és dirigida pel músic i compositor Jordi Molina.

El tercer concert serà el diumenge 23 de juliol amb Joan Furió i els artistes internacionals participants al III Villa Margarita Music Fest, que s’ajunten per oferir el concert final del festival, on sentirem actuacions de més de 10 formacions. Un gran concert amb la millor música clàssica que inclourà soprano, violí, guitarres i piano.

El cicle de música Notes d’Aigua finalitzarà el diumenge 20 d’agost amb un concert de swing per cantar i ballar.