30/06/2022 - Cultura

Elena Gadel, al cicle de música Notes d’Aigua

També hi haurà les actuacions de la Cobla Osona, de Berta Puigdemasa i el concert final del Villa Margarita Musicfest

Un estiu més podrem gaudir de concerts a la fresca a l’espai privilegiat del Prat Rodó amb el cicle de música Notes d’Aigua. Els concerts tindran lloc els diumenges 3, 17 i 24 de juliol i 7 d’agost.

Enguany, el cicle compta amb actuacions per a tots els gustos i amb el concert estrella amb la coneguda cantant Elena Gadel. La Cobla Osona serà l’encarregada d’obrir el cicle, el diumenge 3 de juliol, amb un concert en què hi podrem sentir la sardana arbucienca Sota l’arbre de la plaça, de Francesc Riumalló, així com altres peces d’autors com Pep Ventura, Ricard Viladesau, Josep Blanch i Enric Morera, entre d’altres.

El diumenge 17 de juliol serà el torn de l’arpista Berta Puigdemasa, que oferirà un concert amb el títol Els 4 elements (aigua, terra,aire i foc). D’arpa, guitarra i veu. Els 4 elements és una suite per a arpa i guitarra formada per quatre moviments, cadascun dedicat a un element: aigua, terra, aire i foc. La música és vida, la vida és natura. En aquest espectacle, la força de la natura parla a través de la música. El so de l’arpa i de la guitarra, dos antics instruments de corda pinçada d’identitat forta, es combinen amb l’ampli ventall de possibilitats sonores que permeten els transformadors de so del segle XXI, creant un so atmosfèric, innovadores textures musicals i exquisides melodies que transporten l’oient a un altre món.

El diumenge 24 de juliol podrem gaudir de l’actuació d’Elena Gadel, que vindrà acompanyada de Carles Monfort a la guitarra i al violí. Elena Gadel és una de les artistes més importants i estimades del nostre país. Amb la seva veu única i la seva sensibilitat i posada en escena inigualable, ens ofereix uns directes plens de màgia i poesia per a tot tipus de públic. Els seus concerts fan un repàs extens a la seva trajectòria discogràfica, juntament amb un repàs a grans temes de la música catalana.

Finalment, el diumenge 7 d’agost tindrem l’actuació de l’arbucienc Joan Furió, que serà el concert final del Villa Margarita Musicfest.

Tots els concerts es faran al Prat Rodó a excepció del concert d’Elena Gadel, que serà a Can Cassó i, a partir d’avui dijous 30 de juny a les 12 del migdia ja es podran comprar les entrades a Codetickets i a La Gabella a un preu de 10 euros anticipades i de 12 euros el mateix dia.
 

Més informació a www.visitarbucies.com