11/03/2022 - Cultura

Es convoca el 27è Concurs de Poesia Ametista

El termini per presentar els treballs finalitza el dijous 17 de març

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arbúcies, el Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, i la Biblioteca d'Arbúcies convoquen el Concurs de poesia Ametista, que enguany se celebra la 27a edició. 

El concurs està dividit en tres categories: infantil (alumnes de 5è i 6è de primària); juvenil (de 12 a 17 anys) i adult (majors de 18 anys). Aquelles persones que hi vulguin participar, tenen temps de presentar els seus treballs fins al dijous 17 de març. 

Els requisits dels poemes que es presentin al concurs han de ser escrits en català, originals, el tema principal ha de ser el Montseny i la seva àrea d’influència i la composició del poema és lliure. A més, els participants de la categoria juvenil també poden participar al concurs presentant un microrelat, que haurà de tenir una extensió màxima de 800 caràcters amb espais. 

Pel que fa als premis, en la categoria d’adults el primer premi és de 300 euros, el segon premi de 200 i el tercer premi de 100 euros i, a tots tres se’ls hi farà l’entrega d’un diploma. En la categoria juvenil, només hi ha un primer premi per al millor poema i un altre premi per al millor microrelat, tots dos valorats en 100 euros. I, finalment, en la categoria infantil també hi haurà tres premis i, en aquest cas, els tres guanyadors s’enduran un lot de llibres i un diploma. El lliurament dels premis es farà el divendres 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, a 2 quarts de 8 del vespre a la Llar de Jubilats. 

Trobareu tota la informació i les bases del concurs aquí

Els treballs s'han de presentar a través d'aquest formulari