16/09/2019 - Cultura

La tercera edició del Cassònia tanca amb rècord d’assistència

Els Atrapsomnis, els espectacles de circ i acrobàcia aèria i la festa holi, grans atractius de la jornada

Can Cassó va acollir dissabte una nova edició del Cassònia. Una jornada pensada per a tota la família i que en el seu tercer any ha aconseguit aplegar més de 1.500 persones.

El Cassònia va obrir les seves portes a 2/4 de 12 del matí i ho va fer amb un dels grups més coneguts de la comarca, Els Atrapasomnnis, que van portar a Arbúcies el seu espectacle La festa dels atrapasomnis. Com en les edicions anteriors, l’espectacle del matí està pensat per al públic més petit, tot i que els més grans també van poder pujar a l’autobús de Jovi i pintar i fer manualitats amb plastilina, anar a jugar a la sala de jocs o jugar amb els jocs gegants de fusta.

Des de la 1 del migdia fins a les 3 de la tarda, hi va haver estona de jocs per a tots aquells nens i nenes que es van quedar a dinar a dins el recinte a la zona de pícnic que s’havia habilitat bé per menjar les pizzes i entrepans del food truck La Madoona Pizza o bé per aquells que es portessin el seu dinar.

La tarda va començar amb els tallers de teles a càrrec de Gemma Sabaté i el taller de màgia a càrrec de Pau Borrell. A les 5 de la tarda va ser el torn d’Els secrets de Mr. Stromboli, de la companyia El que ma queda de teatre & l’Avalot. Enguany, els espectacles es van repartir més en tot l’espai de Can Cassó, de manera que no només es va utilitzar l’escenari principal, sinó també un espai a la zona de la sorra, on es va instal·lar Els secrets de Mr. Stromboli i l’escenari de les Naus Ayats on s’hi va poder veure l’espectacle d’acrobàcia aèria i música Del revés. El duo de Circ Vermut i l’espectacle Ni cap ni peus que amb la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia van deixar bocabadats a les desenes i desenes d’espectadors.

Finalment, a 2/4 de 9 del vespre va ser l’hora de la festa holi. Petits, joves i grans van esclatar amb el festival de colors i ballar al ritme de la música de Dj Nür. Una holi en la qual es van llençar més de 1000 sobres de colors i es va posar punt i final al Cassònia 2019.