19/09/2023 - Cultura

Més de 3.000 persones gaudeixen d’un cap de setmana d’arts escèniques a Arbúcies amb el MIMAA

Els espectacles Antipodi i Mano Viva, de la companyia italiana Teatri Mobili, èxit entre el públic assistent

Arbúcies diu adeu a un cap de setmana en què les arts escèniques han estat les protagonistes del Festival MIMAA (Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts Escèniques d’Arbúcies) i que ha aplegat més de 3.000 persones en la trentena d’espectacles, tallers i activitats que es van organitzar. 

La companyia italiana Teatri Mobili, instal·lada al Prat Rodó, ha estat la gran sorpresa d’aquesta segona edició del MIMAA amb la representació de dos espectacles Antipodi i Mano Viva, que el públic del festival no es va voler perdre i, va omplir les diferents sessions d’aquestes dues funcions al llarg de tot el cap de setmana.

Els que tampoc van deixar ningú indiferent són els components de la companyia Mumusic Circus que, amb el seu espectacle Flou papagayo, van deixar bocabadades les més de 250 persones que es van aplegar a l’Espai Verd. I no oblidem el campió mundial de baldufa lliure, Guillem Vizacaíno, que amb el seu espectacle Poi, va deixar el públic de Can Cassó amb la boca oberta de bat a bat amb la seva destresa amb la baldufa.  Una altra de les sorpreses que ens va portar el MIMAA va ser l’actuació de Chicharrón i el seu Sin ojana a les Naus Ayats. Un espectacle íntim, sincer, però amb una bona dosi d’humor. 

I si parlem d’humor, s’han de mencionar els Okidok, que van representar davant de més de 100 persones l’espectacle Slips inside! Un públic que, malgrat la pluja que va caure el divendres a la tarda i que va deslluir el tret de sortida del festival, no es van voler perdre aquest duet considerats els millors còmics internacionals. I no ens podem deixar la cia. Las Polis, que van aplegar quasi 500 persones a Can Cassó el diumenge a la tarda per passar una tarda d’allò més divertida. 

Els més petits de casa també van poder gaudir dels malabars de Ramiro Vergaz, un dels millors malabaristes d’Espanya, participar al taller de circ de Contaminando Sonrisas que, per segon any consecutiu, ha estat tot un èxit i assistir a un dels espectacles més bonics que ens ha deixat el MIMAA 2023, Trashhh!!!, de la companyia Zero en conducta, que van exhaurir les entrades al teatre de Cal Xic.