17/03/2021 - Cultura

Mireia Tarragó, una soprano de relleu al Cicle de Música Arbsons

El concert tindrà lloc diumenge 21 de març a les 6 de la tarda a la Llar de Jubilats

La soprano Mireia Tarragó i la pianista Carmen Santamaría oferiran el segon concert del Cicle de Música Arbsons el diumenge 21 de març a les 6 de la tarda a la Llar de Jubilats. 

Al concert, que porta per títol Elles, i que es va incloure dins els actes commemoratius del 8M, Tarragó i Santamaría interpretaran peces de Robert Shumann, Alma Mahler, Richard Strauss, Clara Shumann, Matilde Salvador, Ilse Weber i Kurt Weill. Un recital que vol ser un homenatge a totes aquelles persones que en el decurs dels darrers dos segles han cultivat la feminitat amb mestratge. Gràcies a elles els arquetips de la dona han estat enaltits a l’inconscient col·lectiu postmodern: heroïnes novel·lesques, muses, poetesses, compositores... En aquest sentit, la poetessa Ester Xargay en col·laboració amb l’Associació de Dones d’Arbúcies aportaran una mostra de creativitat poètica al final de l’actuació. 

La soprano Mireia Tarragó és una de les promeses més efervescents del panorama líric català. La seva càlida veu tindrà, en aquesta ocasió, l’acompanyament al piano de Carmen Santamaría, que des del 2001 ha actuat en diferents sales i fundacions de renom com ara Budapest, Barcelona, Galícia, Ciutat de Mèxic, Bilbao, Santander o Lleó; al Festival Life Victoria, Aurora Festival (Estocolm), Festival de Besalú o Festival Talent Barcelona.

Les entrades ja es poden comprar a través de Codetickets o a La Gabella a un preu de 8 euros anticipada i de 10 euros a taquilla.