04/10/2021 - Cultura

Tanca el Teatrefest 2021 amb 300 espectadors

L’estrena de l’obra dels arbuciencs H6 teatre , tot un èxit

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició del Teatrefest amb una molt bona assistència de públic a les tres obres que s’hi ha representat enguany: El contracte, Kilòmetres i Circoland. Unes 300 persones han pogut gaudir de teatre a Arbúcies. 

El grup de teatre d’Arbúcies, H6, van ser els encarregats d’encetar el cicle teatral amb l’estrena del seu nou espectacle El contracte, que va traslladar al públic al Berlin de la segona Guerra Mundial. Amb uns personatges molt ben treballats, la història explica com un comissari de la Gestapo encarrega al pallasso, Charlie Rivel, un número per l’aniversari del Fürher, on ell també vol actuar. Rivel ha de complir amb “el contracte” que té amb els berlinesos, però els seus ajudants, en Witzi i en Golo, utilitzant les seves estratègies clownesques, faran tot el possible per salvar el seu país i la seva dignitat. És una història de pallassos que volen sobreviure a l’horror que els ha tocat viure. L’obra, dirigida per Anna Casals, estava protagonitzada per Albert Mañé, Josep Riumalló, Alfons del Rió i Raúl Martínez. 

El dissabte va ser el torn de l’actriu Meritxell Yanes i el seu espectacle Kilòmetres, en el qual la protagonista explica la història de la seva família al llarg dels anys i del seu particular viatge. 

I, diumenge al migdia, va ser el torn per a les famílies amb l’obra de La Sola cia, Circoland, que va agradar tant a petits com a grans. A Circoland, la tieta Lena, sense saber res de circ, li ha tocat tirar endavant l’espectacle i ho fa amb homes bala, equilibris de fusta, una corda fluixa, efectes casolans, màgia, fils, i una comediant divertida que busca la interacció del públic.