30/09/2021 - Cultura

Teatrefest: l’1, 2 i 3 d’octubre viu un cap de setmana de teatre a Arbúcies

La companyia arbucienca H6 teatre hi estrena la seva nova obra, El contracte

Des de fa anys, l’octubre és el mes del teatre a Arbúcies i aquest any no serà diferent. L’1, 2 i 3 d’octubre torna el Teatrefest i ho fa concentrant totes les propostes en un mateix cap de setmana.

La companyia arbucienca H6 teatre seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquest cicle teatral i ho faran amb la seva nova obra, El contracte. Una obra que explica la història de quan Charlie Rivel està actuant a Berlín durant la Segona Guerra Mundial, juntament amb un ajudant, i un comissari de la Gestapo, el Sr. Kraus (que en realitat vol ser pallasso), li fa l’encàrrec de muntar un número per l’aniversari del Führer, on ell també vol actuar. Charlie Rivel ha de complir amb “EL CONTRACTE” que té amb els berlinesos, però en Witzi i en Golo, utilitzant les seves estratègies clownesques, faran tot el possible per salvar el seu país i la seva dignitat. Una història de pallassos que volen sobreviure a l’horror que els ha tocat viure. L’espectacle serà el divendres 1 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre al teatre de les Naus Ayats. 

El dissbte serà el torn de la companyia MeriYanes Produccions i el seu espectacle Kilòmetres. Una història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres. La podreu veure dissabte a 2/4 de 9 del vespre al teatre de les Naus Ayats.

Finalment, el diumenge 3 d’octubre, a les 12 del migdia a les Naus Ayats, serà el torn de l’espectacle familiar. En aquesta ocasió, està programada l’obra Circoland, de La Sola cia. Teatre familiar amb titelles de diferent format. Homes bala, equilibristes, funambulista, màgia, animals i una comediant.

Les entrades es poden adquirir a través de Codetickets i a La Gabella. El preu de les entrades anticipades és de 8 euros i 10 euros a taquilla. Per a l’espectacle familiar, el preu és de 3 euros per als adults i de 1 euro per als nens i nenes.