03/03/2021 - Cultura

Una soprano de relleu al Cicle de música Arbsons

Mireia Tarragó, acompanyada per Carmen Santamaría, i Guitarpiano Duo al teatre de la Llar de Jubilats

Les actuacions de la soprano Mireia Tarragó, acompanyada per la pianista Carmen Santamaría, i el duet instrumental Guitarpiano Duo ompliran el cartell d’enguany al Cicle musical d’hivern Arbsons. El programa s’ha reduït a dues actuacions, com a conseqüència de la pandèmia que està afectant a tot el món, la Covid-19. Però des de la Regidoria de Cultura s’ha intentat portar dos concerts de qualitat, tal com és habitual en aquest cicle musical.

La soprano Mireia Tarragó és una de les promeses més efervescents del panorama líric català. Tarragó acaba de fer un recital al Palau de la Música, que properament serà ofert per Catalunya Música. La seva càlida veu tindrà, en aquesta ocasió, l’acompanyament al piano de Carmen Santamaría. El programa del seu concert, Elles, ha estat elaborat pensant en la defensa dels drets de la dona. En aquest sentit, l’Associació de Dones d’Arbúcies col·laborarà en l’acte, aportant una mostra de creativitat poètica. Al final del concert hi haurà un diàleg entre els assistents i membres de l’Associació Free Art. El concert es durà a terme el dia 21 de març al teatre de la Llar de Jubilats. Les entrades es podran comprar a través de Codetickets o a La Gabella.

El concert que obrirà el cicle l’ofereixen dos vells coneguts de l’Arbsons, Joan Furió i Lali Vives, Guitarpiano Duo. Els sons del piano i la guitarra ompliran la Llar de Jubilats el diumenge 7 de març. Per a ells, aquest concert serà molt especial perquè estrenaran la peça Els Trobadors d’Arbúcies, que els ha dedicat el compositor Jordi Vilaprinyó. El repertori s’inspira en cançons de llegendes i tradicions catalanes. Aquest duo es va formar el 1999 i ha treballat especialment repertori dels segles XX o XXI.Podeu comprar les entrades a Codetickets

Teatre a la Llar
Dues obres de teatre complementaran el cicle de l’Arbsons en aquesta ocasió, per tal que cada diumenge de març els arbuciencs puguin gaudir d’algun espectacle. El diumenge 14, s’oferirà l’obra de Toni Strubell, Isabel Cinc hores, interpretada per Carme Sansa.

Per tancar el mes, Jose Baron i Edu Gibert ens oferiran La porta oberta, una obra on es representa la història d’un venedor d’assegurances que travessa la porta i es troba un home que vetlla la seva dona que acaba de morir. La representació es farà el diumenge 28 de març a la Llar de Jubilats. Com en tots els altres espectacles les entrades es podran comprar a Codetickets i a La Gabella.