18/12/2020 - Cultura

Viu el Nadal ple d’il·lusions a Arbúcies

Atents a les xarxes socials, perquè hi passaran moltes coses!

Aquest mes de desembre, Arbúcies té un Nadal més viu que mai, s’han fet més activitats que els anys anteriors perquè els arbuciencs i arbucienques puguin gaudir dels actes de Nadal i Reis amb tota seguretat i sense haver-se de desplaçar. Moltes de les activitats que s’han programat són a l’aire lliure, com ara la ruta del Tió o la ruta del pessebre, que ha sorgit arran de recuperar el concurs de pessebres on enguany hem comptat amb una vintena de participants. Els pessebres els podreu veure, tot passejant, als aparadors, espais i balcons de la nostra vila.

Què seria un Nadal sense les seves llums? És per això que la decoració nadalenca i l’enllumenat dels carrers també s’han intensificat aquest any per il·luminar encara més la màgia d’aquests dies.

A banda de les activitats a l’aire lliure que podeu trobar en aquesta agenda, en aquestes festes també hem pensat a crear activitats en línia pels més menuts. La informació la pots trobar detallada a www.visitarbucies.com i a la Gabella

Seguirem fent cagar el tió, fent arribar les cartes als reis mags amb la col·locació de les bústies reials, fent el parc de Nadal i fent la cavalcada de reis. A més també hi haurà un arbre dels desitjos a la plaça de la Vila amb tots els desitjos dels nens i les nenes de l’Escola Dr. Carulla i de l’Escola Vedruna, desitjos que desitgem que es compleixin pel 2021.

Des de l’Ajuntament d’Arbúcies volem que els ciutadans visquin amb la intensitat dels més menuts el munt d’activitats que us hem preparat. Tots els actes s’han dissenyat amb les premisses de distància-mans-mascaretes. I és per això que també us demanem el vostre granet de sorra per fer complir aquestes normes.

I acabem amb un suggeriment... Atents a les xarxes socials, perquè hi passaran moltes coses.