10/11/2021 - Educació

Es constitueix el nou Ple dels Infants i s’escullen la nova alcaldessa i tinent d’alcaldessa

Es recupera aquesta iniciativa que havia quedat aturada per la Covid-19

La Llar de Jubilats va acollir l’acte de constitució del Ple dels Infants per al curs 2021-2022. Una iniciativa que havia quedat aturada arran de la pandèmia els dos cursos anteriors, però que aquest any s’ha pogut tornar a engegar. 

El Ple dels Infants ha estat inactiu durant dos anys, per aquest motiu, enguany s’han hagut de fer eleccions per triar els 13 regidors que formen el plenari infantil. Els regidors han estat escollits entre tots els alumnes de 5è i 6è de les escoles Carulla i Vedruna. Un cop feta l’elecció, s’havia de constituir el plenari. 
 
El regidor d’Educació, Jaume Salmeron, va exercir com a mestre de cerimònies i, després de donar la benvinguda al públic assistent, cadascun dels 13 regidors infantils van prometre el càrrec assegurant que treballarien pel poble d’Arbúcies amb constància, responsabilitat, esforç i molta il·lusió. Feta la prometença del càrrec de regidor, es va procedir a l’elecció de l’alcalde entre els alumnes de 6è. Després d’unes votacions molt ajustades, Jana Bassets va ser proclamada alcaldessa infantil i Arlet Almendros com a tinent d’alcaldessa. 

En el seu discurs com a nova alcaldessa, Jana Bassets, es va comprometre a treballar per Arbúcies i fer tot el que estigui a les seves mans i a la de tots els regidors “per fer d’Arbúcies un poble millor”. 

“Estem contents de poder recuperar la normalitat, també amb el Ple dels Infants, una iniciativa d’educació i participació ciutadana. En el pressupost 2022 ja s’incorporaran els 4.000 euros destinats al Ple dels Infants”, assenyala Salmeron.