08/11/2019 - Educació

Rita Cuminal i Berta Ramon, escollides alcaldessa i tinent d’alcaldessa del Ple dels Infants

La Llar de Jubilats va acollir l’acte del ple de constitució de la sisena legislatura

La legislatura 2019-2020 del Ple dels Infants ha escollit a la Rita Cuminal com a nova alcaldessa i a la Berta Ramon com a nova tinent d’alcaldessa. La votació es va dur a terme durant la celebració del ple de constitució de la sisena legislatura del ple infantil que va tenir lloc a la Sala Daniel Martí de la Llar de Jubilats.

Durant la sessió, els nous regidors del Ple dels Infants, 6 alumnes de 5è dels dos centres educatius del municipi, l’Escola Vedruna i l’Escola Dr. Carulla, van prometre el càrrec i, un cop llegida la fórmula de prometença, tots 13 regidors van votar el nou alcalde o alcaldessa del plenari. Amb 6 vots, la Rita Cuminal, es va declarar alcaldessa per aquest curs 2019-2020 i la Berta Ramon amb 4 vots, la tinent d’alcaldessa. Per formalitzar el seu nomenament, ambdues van llegir un breu parlament en el qual van assegurar que defensarien les propostes dels nens i les nenes d’Arbúcies i que treballaran per a tots ells.

Els regidors que formen en plenari infantil són: Rita Cuminal, Mohamed El Ghaouta, Ona Borrell, Uriel Vinyes, Edmon Montsant, Berta Ramon, Ferran Hera, Pau Becerra, Queralt Nayach, Elga Bonet, Míriam Domènech, Sergi Callís i Zoe Gehlen.

El tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, va presidir el ple de constitució i van encoratjar els nous representants infantils a seguir treballant pel poble, tal com han fet els anteriors regidors del Ple dels Infants.