21/07/2021 - Festes

Aquest divendres arrenca la Festa Major d’Arbúcies

Reconeixement al personal del CAP, que seran els pregoners de la Festa

Aquest divendres 23 de juliol començarà la Festa Major d’Arbúcies. Una festa que s’ha hagut d’adaptar un any més a les restriccions per evitar contagis per la Covid-19, però en la qual s’ha buscat que tots els arbuciencs i arbucienques en poguessin participar en els diferents actes que s’han organitzat. 

Enguany, l’equip del CAP serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la celebració, ja que són els pregoners 2021. Des de la Regidoria de Festes s’ha volgut reconèixer la gran tasca que ha desenvolupat el personal sanitari del nostre municipi al llarg de tota la pandèmia de la Covid-19. 

A l’acte del pregó, que serà a 2 quarts de 9 de la nit a Can Cassó, també hi actuaran el Club Patí Arbúcies, l’Escola de Música Mestre Lluís Torres i l’Escola de Dansa d’Arbúcies. Abans, però, de l’acte inaugural, a les 8 del matí de divendres tindrà lloc el tradicional torneig de petanca; a partir de quarts de 4 de la tarda, al pavelló de Can Delfí, se celebrarà el torneig de ping-pong i, a les 6 de la tarda a Can Cassó, la VIII Trobada de Corals de Casals de Gent Gran. 

Dissabte 24, els actes seguiran a partir de 2 quarts de 10 del matí amb la sessió d’anellament d’ocells a càrrec de l’Associació Naturalista i, a 2 quarts de 12, inauguració del local de l’entitat al final del passeig de la Glorieta. Al migdia, a 2 quarts d’1 al Museu Etnològic del Montseny, presentació del llibre Guia geològica urbana d’Arbúcies, del doctor German Álvarez. A la tarda, a 2 quars de 8 a Can Cassó, concert amb Miquel del Roig i, per tancar els actes de dissabte, a 2 quarts d’11 de la nit, Vermunólogos. 

Els actes del diumenge de Festa Major començaran amb l’Itinerari Rusiñol, a càrrec del Museu Etnològic del Montseny. De 10 del matí a 6 de la tarda, escape romm exterior a la plaça de la Vila i, a 2 quarts de 12 a la placeta dels Bosquerols, contes musicats, a càrrec de la companyia La Minúscula. A 2 quarts d’1 del migdia al Museu, inauguració de l’exposició temporal Art x Arbúcies, una mostra col·lectiva d’una quinzena d’artistes arbuciencs. Els actes acabaran a les 7 de la tarda amb el gran concert de Festa Major amb l’Orquestra Metropol. 

El dilluns al matí, els més petits podran gaudir del súper tobogan aquàtic urbà a la baixada de l’institut de 10 del matí a 1 del migdia. A les 6 tarda al Prat Rodó, tornaboda i concert de sardanes amb la Cobla L’Arbucienca i, a les 7 a la plaça de la Vila, espectacle familiar Els superherois, amb Pop per xics. Finalment, Fel Faixedas i Carles Xuriguera es retroben a l’escenari anys després per interpretar Ni rastre de qui vam ser. Serà a les 10 de la nit a Can Cassó. 

A més, des del divendres 23 al dilluns 26 de juliol, jornada de portes obertes al Museu Etnològic del Montseny per conèixer les noves sales expositives. 

Les entrades anticipades dels actes es poden comprar a través d’aquest enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-arbucies