01/08/2023 - Festes

Arbúcies tanca quatre dies de Festa Major

Com cada any, tots els actes del programa han tingut una gran afluència de públic

Després de quatre dies, Arbúcies diu adeu un any més a la Festa Major. Una celebració que els arbuciencs i arbucienques no s’han volgut perdre, ja que al llarg de quatre dies de programació, tots els actes han comptat amb una gran participació: tornejos, concerts, activitats familiars... 

Com ja és tradició, el teatre de Festa Major del dilluns al vespre va posar el punt final a la Festa Major. En aquesta ocasió, més de 250 persones van passar una bona estona amb l’obra Cunyades. La resta d’actes del dilluns també són un clàssic de la Festa Major: la festa aquàtica a les piscines, en què les famílies es van poder remullar i jugar amb els inflables; ballar sardanes i menjar síndria a la tornaboda amb la Cobla l’Arbucienca i anar a l’espectacle familiar a la plaça de la Vila, aquest any amb el grup Rikus i l’espectacle Amb ganes de gresca. 

El diumenge, l’acte estrella va ser el gran concert de Festa Major amb l’Orquestra Metropol a Can Cassó. Per al públic familiar, l’actuació del Mag Fèlix a la placeta dels Bosquerols també va ser tot un èxit de participació, com també la quina de l’Associació de Festes Joves d’Arbúcies organitzada el diumenge a la tarda. El diumenge també van acabar els tres dies de concerts a la zona de barraques que enguany també han comptat amb una gran afluència d’arbuciencs i foranis. 

La programació del dissabte  estava formada per actes tradicionals de cada Festa Major com la sessió d’anellament d’ocells, la inauguració de l’exposició d’artistes arbuciencs Art x Arbúcies, la cercavila i el correbars. Van complementar aquesta programació la festa holi  a la placeta de Florac i la inauguració i presentació del projecte La Vinya ubicat a Ca l’Ocell. 

El pregó de Festa Major va ser l’acte central del divendres. Un pregó que van realitzar els nens i nenes del Club Bàsquet Arbúcies amb motiu del 40è aniversari de l’entitat i que també va comptar amb les actuacions dels grups de funky de la Regidoria d’Activitat Física i Esports, del Club Patí i de l’Escola de Dansa d’Arbúcies. A la tarda, però, també va tenir lloc la X Trobada de Corals de casals de gent gran amb participació de la coral arbucienca Veus solidàries, el campionat de botifarra i el 4t torneig de ping- pong