08/11/2021 - Festes

Arbúcies viu unes grans jornades de la Fira de Tardor i de la Festa del Flabiol

Els tastets de bolets, la castanyada i les sardanes obligades de flabiol, actes més concorreguts

Arbúcies ha viscut d’un gran cap de setmana de Fira de Tardor al Montseny i de la 37a Festa del Flabiol. Dos dies que han atret molt de públic a la vila, que han pogut gaudir d’unes jornades el més semblants possibles al que hi havia abans de la pandèmia. A més a més, l’edició d’enguany de la Festa del Flabiol ha comptat amb el nombre més gran de flabiolaires de tota la seva història. 
 
Els carrers d’Arbúcies es van omplir de visitants i autòctons que van poder passejar pel mercat d’artesania i productes del Montseny i de tardor, per la mostra d’oficis artesans, veure l’exposició de bolets a la plaça de la Vila i, els més petits, van poder gaudir de valent amb els jocs gegants de fusta i amb les passejades amb ponis,  durant els dos dies de la fira. 

A més, el dissabte també hi va haver castanyada durant el dia i, a la tarda, les sardanes obligades de flabiol a la plaça de la Vila, a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell, van ser tot un èxit, ja que els dansaires no van parar de ballar durant les dues hores. L’endemà, diumenge, l’animació de la fira per part dels grups de flabiolaires assistents a la trobada és sempre un encert i la cercavila amb els gegants també va comptar amb un gran seguici. I, el tastet de bolets, com cada any, va ser l’estrella de la fira, ja que es van vendre 1.200 racions en només 2 hores. El gran concert de flabiols a les Naus  Ayats va cloure els actes de la 37a Festa del Flabiol.