12/06/2019 - Festes

Arlet Almendros de 3r de primària guanya el concurs de dibuix del llibret d’Enramades

L’anunci s’ha fet durant la celebració de l’últim ple de la legislatura 2018-2019

El concurs de dibuix per a la portada del llibret d’Enramades l’ha guanyat l’Arlet Almendros de 3r de primària. El certament, que és el tercer any que s’organitza des del Ple dels Infants, ha comptat amb la participació de 242 alumnes de les dues escoles del municipi, l’Escola Vedruna i l’Escola Dr. Carulla. 

El jurat del concurs també ha premiat a dues alumnes, una de la categoria de 1r i 2n i una altra de 5è i 6è. De cicle inicial, Aina Rosell Sanitjes i de cicle superior Laia Boix Campamà. Elles dues més l’Arlet Almendros s’enduran un val de 50 euros per gastar en material escolar a les botigues del poble Estanc, Exmar i Jeimar. 

A banda, el jurat ha valorat 6 dibuixos més que també apareixeran a l’interior del llibret d’Enramades i són els següents: 

Els dos dibuixos finalistes de 1r i 2n de primària són els de la Rita Batlle Carbó de 2n i de la Júlia Duran Salvador de 1r. Els dos dibuixos finalistes de 3r i 4t de primària són els de la Paula López Parra de 4t i d’en Sergi Callís Cotillas de 4t. I, finalment, els dos dibuixos finalistes de 5è i 6è de primària són els de l’ Alanis Aguiar de 6è i de la Hanae Marouan de 5è. 

L’entrega dels vals de 50 euros i dels diplomes tindrà lloc el dimecres 26 de juny a la plaça de la Vila a la mitja part del fi de festa de les Enramades.

La regidora de Festes, M. Àngels Soler, ha assegurat: “És una satisfacció veure com la participació en aquest concurs va augmentar any rere any i constatar que els infants són part activa d’una festa tan nostra com són les Enramades”. La regidora també ha recordat que el Ple dels Infants també participar enguany a la festa amb l’organització de l’activitat del dimarts a la tarda a la plaça Florac. 

L’anunci dels guanyadors de la tercera edició del concurs de dibuix d’Enramades ha tingut lloc durant la celebració de l’últim Ple dels Infants de la legislatura 2018-2019. En aquest Ple, els regidors infantils de 6è s’han acomiadat de la institució agraint el suport rebut pels seus companys de classe com també l’oportunitat d’haver pogut participar en un projecte com és el Ple dels Infants. Per la seva banda, el regidor d’Educació i Ensenyament, Jaume Salmeron, també ha volgut agrair als regidors sortints tota la feina que han desenvolupat en aquests dos anys i demostrar que “el Ple dels Infants és un exercici de participació i un aprenentatge de valors democràtics”. Salmeron ha conclòs l’acte atorgant a cada un dels regidors de 6è un diploma que reconeix i distingeix la feina feta en aquests dos anys. 

El Ple dels Infants és un projecte de participació ciutadana que es va engegar ara fa cinc anys i, des de llavors, s’han tirat endavant diferents iniciatives com ara els aparcaments de patinets i bicicletes a les escoles, el cinema a la fresca per Festa Major, el teatre en anglès dirigit als alumnes de primària d’ambdós centres educatius, la cursa d'orientació cultural Arbpistes, entre moltes altres activitats i projectes.